Bai fratioare, am si eu o intrebare... Esti prost? Te-a orbit dragostea?
Cum *** sa mai vrei o sansa? Tu sa mai vrei o sansa?
Pai frate daca aia e proasta si se ia dupa ce vorbesc ceilalti, dupa ce spunea ca te iubeste si toate alea si renunta asa de usor ce mai vrei ma? Adic tot tu esti de vina ca ea e credula?
Intrebarea trebuia sa fie daca sa-i mai acorzi o sansa, dar...
Acum serios, daca tu te scuzi si mai cersesti o sansa, ea o sa creada ca e adevarat ce se auzea despre tine, si ghici ce? Nu o sa primesti sansa. Si chiar daca ai primi-o ca printr-o minune, si se gaseste altcineva sa zica iar ceva de genu si ea crede din nou ce o sa faci? O sa te sinucizi?
Asa ca mai bine fa rost de doua oute, si ignor-o! Daca e sa fie ceva intre voi va reveni ea la tine, daca nu, nu a fost sa fie.
Te am inteles frățioare, dar încă ma mai gandesc la ea stii, dar nici eu nu stiu daca am mai avea șanse, adică iti dai seama ca le-a spus si părinților ei despre noi de ce ne am despărțit, dar nu stiu ce le o fi zis.Si acum cred ca si părinții ei ar avea acum o părere proasta despre mine sau nu atiu ce sa zic, dar ea mi-a dat mesaj ca încă mai tine la mine si mi-a urat succes im ceea ce fac, nici măcar nu m-a scos de pe Facebook, insta si snap, si imi da Like uri la toate postările. Daca încă m-a păstrat la prieteni ai la chestiile celelalte ma gandesc ca încă se mai gândește la mine ai încă ar mai vrea sa fie cu mine si ca a realizat si ea ca nu ii e bine fara mine si ca a facut o greseala.Aa da, si ea nu e genul asta sa dea e prima mesaj sau chestii de genul, o cunosc destul de bine.
Uite, daca chiar vrei sa faci o incercare poti sa-i spui asa: "Uite si eu inca simt ceva pentru tine, ti-as mai oferii o sansa dar trebui sa intelegi ca oricat te-as place, daca tu crezi tot ce ti-se spune si renunti la mine fara macar sa verifici daca sunt adevarate sau nu, relatia nu va merge.