anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare pentru bucuresteni. Doriti sa iesiti in oras pentru o cina romantica impreuna cu persoana iubita. Doriti sa fie ceva memorabil. Unde mergeti si de ce?

Răspuns Câştigător
| Mussette a răspuns:

Pai, daca tot e asa adanc, ai putea-o impresiona ducand-o la:
Athenee aalace Hilton, Capsa, Scala, Intercontinental, The Artist, La Fattoria, Allhambra, 18 Lounge by Embassy si Bucurestiul e mare.

17 răspunsuri:
| FABULOSUL6000 a răspuns:

Iei un parizer, doua beri la doza, o franzela si mergi frumos in herastrau pe banca si mancati in natura. Daca va mai alearga si o turma de caini vagabonzi o sa fie sigur memorabil. Nu uita ea de tine toata viata. laughing

| Mussette a răspuns:

Daca vrei cina, te duci la restaurant, daca te tine buzunarul. Daca nu, la cantina, ca-i buna mancarea.
Pofta buna! big grin

| SkyPilot a răspuns (pentru Mussette):

Pe tine te duce amicul la cantina sau la fast food? Evident ca e vorba de restaurant. Buzunarul e suficient de adanc, thanks for your concern!

Eu nu mai locuiesc de multi ani in tara. Capsa era super, mergeam acolo inca din liceu, doar ca era o ambianta cam scortzoasa. Athenee era numai spoiala, scump si prost, iar Scala pana sa plec eu era cam de mana a doua. Pe celelalte nu le stiu dar dau eu de ele. Multaam fain de informatie! Daca ar fi sa mergi, tu pe care unul singur l-ai alege?

| Mussette a răspuns (pentru SkyPilot):

Eu...poate as lua 601, daca as face eu cinste. laughing Intalnesti destule locuri unde mancarea e gustoasa.
Intercontinental pentru renume si Capsa pentru dulciurile gustoase, desi unele nu-s departe de cele mostenite de la bunica. Cred ca as alege oricare pentru a ma simti placut ca sunt servita si ca golesc buzunarul unuia care se mandreste ca-i adanc. laughing
Oricum, alege ce-ti place. Cum o inveti, asa o vei avea: numai cine la restaurant.winking

| Picasso a răspuns (pentru Mussette):

Te invit la o cina sub dus, lasa-ti sutienul acasa, si nu uita tricoul alb! vreau sa iti citesc pe buze? Nu vrei sa intrebam lumea, poate au cev de obiectat big grin?!

| Mussette a răspuns (pentru Picasso):

blushing

Nu uita sa-l pui sa si-o scuture de nisip inainte big grin

Posibil sunt prea somnoroasa...dar comentariul e putin cam deplasat.

De fapt nu ti se adreseaza tie. Scuze!

Pai, daca tot e asa adanc, ai putea-o impresiona ducand-o la:
Athenee aalace Hilton, Capsa, Scala, Intercontinental, The Artist, La Fattoria, Allhambra, 18 Lounge by Embassy si Bucurestiul e mare.

| Picasso a răspuns:

Eu t-as sfatuii sa o iei la o plimbare cu mertzanul, vezi te duci in statie, si ia 601!

| SkyPilot a răspuns (pentru Picasso):

Stii sa scrii 601 in cuvinte? Ce altceva m-ai "sfatuii"? Sau trebuia sa scriu "ma-i"?

| Picasso a răspuns (pentru SkyPilot):

Woow, esti talentat! te sfatuiesc sa te uiti la telenovele, cat despre ortografia mea..., ma bucr ca ti-am captat atentia! Nu prea esti asa important sa imi atragi tu atentia! Si un ultim sfat, atunci cand te uiti la telenovele, incarca sa nu afli finalul, sau zi lu mami si lu tati sa iti ofere niste banuti sa o scoti la un restaurant!

La ce intrebari ai pus pana acum, si mai ales la cum le scrii, esti de toata jena! Sesiunea a doua la bac? Cum e cu orgasmul la fete? Vai de cozonacul tau!
Stii ca era o poveste cu un critic de arta moldovean care arata mandru in muzeu grupului de iubitori de arta:
- "Si acesta, este un tablou de Chicasso"
Unul din vizitatori ii atrage atentia:
- "Domnu` critic, se zice Picasso"
Daca stii povestea, tu trebuie sa faci exact ce l-a indemnat criticul pe vizitator!

laughing)
Hmmmm totusi eu nu intreb lumea unde sa imi duc iubita, la restaurant sau... Bun "glum" cu Chicassohee hee
Si totusi ma bucur ca imi citesti intrebarile, vezi ca am si niste raspunsuri pe acolo, toot cu ortografia de balta, poate te ragaseesti! Spor la cititwinking

Cand vin intr-o tara ca Romania, populata cu oameni ca tine, mai bine sa intreb inainte.

laughing) Ba ramai acolo, te chem cand o sa imi fie dor de tine!