Pai, daca tot e asa adanc, ai putea-o impresiona ducand-o la:
Athenee aalace Hilton, Capsa, Scala, Intercontinental, The Artist, La Fattoria, Allhambra, 18 Lounge by Embassy si Bucurestiul e mare.
Iei un parizer, doua beri la doza, o franzela si mergi frumos in herastrau pe banca si mancati in natura. Daca va mai alearga si o turma de caini vagabonzi o sa fie sigur memorabil. Nu uita ea de tine toata viata.
Daca vrei cina, te duci la restaurant, daca te tine buzunarul. Daca nu, la cantina, ca-i buna mancarea.
Pofta buna!
Eu nu mai locuiesc de multi ani in tara. Capsa era super, mergeam acolo inca din liceu, doar ca era o ambianta cam scortzoasa. Athenee era numai spoiala, scump si prost, iar Scala pana sa plec eu era cam de mana a doua. Pe celelalte nu le stiu dar dau eu de ele. Multaam fain de informatie! Daca ar fi sa mergi, tu pe care unul singur l-ai alege?
Eu...poate as lua 601, daca as face eu cinste. Intalnesti destule locuri unde mancarea e gustoasa.
Intercontinental pentru renume si Capsa pentru dulciurile gustoase, desi unele nu-s departe de cele mostenite de la bunica. Cred ca as alege oricare pentru a ma simti placut ca sunt servita si ca golesc buzunarul unuia care se mandreste ca-i adanc.
Oricum, alege ce-ti place. Cum o inveti, asa o vei avea: numai cine la restaurant.
Eu t-as sfatuii sa o iei la o plimbare cu mertzanul, vezi te duci in statie, si ia 601!
Woow, esti talentat! te sfatuiesc sa te uiti la telenovele, cat despre ortografia mea..., ma bucr ca ti-am captat atentia! Nu prea esti asa important sa imi atragi tu atentia! Si un ultim sfat, atunci cand te uiti la telenovele, incarca sa nu afli finalul, sau zi lu mami si lu tati sa iti ofere niste banuti sa o scoti la un restaurant!
La ce intrebari ai pus pana acum, si mai ales la cum le scrii, esti de toata jena! Sesiunea a doua la bac? Cum e cu orgasmul la fete? Vai de cozonacul tau!
Stii ca era o poveste cu un critic de arta moldovean care arata mandru in muzeu grupului de iubitori de arta:
- "Si acesta, este un tablou de Chicasso"
Unul din vizitatori ii atrage atentia:
- "Domnu` critic, se zice Picasso"
Daca stii povestea, tu trebuie sa faci exact ce l-a indemnat criticul pe vizitator!
PrettyDollRock întreabă:
ΔH întreabă: