Ar putea fi mai multe cauze. Din ce-am vazut se pare ca probleme au, mai ales, cei care folosesc Internet Explorer, chiar si mie mi s-a intamplat si am trecut pe Mozilla Firefox si nu mai am probleme. Daca si la tine este asa incearca un alt browser, Firefox, Google Chrome ori Opera. Succes si numai bine!
Mi s-a intamplat si mie si am inteles ca Internet Explorer nu mai face fata. Am fost sfatuita sa folosesc Google Chrome, ceea ce am si facut si de atunci merge struna.
Pai si chiar nu poti raspunde cu Internet Explorer? Acum cu ce browser ai postat intrebarea? Cel mai probabil zic eu ca e de la conexiunea de net sau server-ul TPU. Eu dau acest raspuns acum de pe IE. Mai incercati un refresh!
Aceeasi problema o am si eu dar si alti useri, nu e vina ta, de vina ar fi Internet Explorer,indicat ar fi sa descarci alt browser - Mozilla Firefox, Google Chrome sau Opera.
Si mie mi se intampla la Internet Explorer. Dai pe butonul "Compatibility View" si problema e rezolvata.
Bună!
Da, este o problemă cu Internet Explorer 8, am descoperit-o şi noi şi încercăm să o remediem. Dacă ai un alt browser instalat, foloseşte-l pe acela până soluţionăm problema.
Numai bine,
Stela - TPU.ro
Bianca1997 întreabă: