Nu e normal ce face mama ta. A gresit incepand de la ideea de a se muta cu copiii in casa unui strain.
Tipul ala e pedofil in toata regula, mama ta nu ar trebui sa iubeasca asa ceva. Tine legatura cu psihologul, iar la nevoie, apeleaza la protectia copilului, daca mama ta il aduce din nou in casa.
Buna.As vrea sa cred ca povestea e inventata si ca mama ta nu e asa de debusolata psihologic incat sa il elibereze pe violatorul propriei fiice.
Daca e pe bune, sfatul meu sa alegi alt psiholog si sa continui sedintele.
Nu e inventată, nu as avea de ce sa o inventez. O să îți ascult sfatul în legătură cu psihologul. Mersii
Adica aveai 8 ani cand ala tea abuzat ce spui? Naspa, asta daca e adevarat ce povestesti pe aici.
Un barbat caruai sa-i placa copii, pfff pai si maicata ce pazea? Aluia daca ii plac copii, mama ta ce mai cauta la el? Chiar de si-a retras ea plingerea, poate si tu daca retragi, ala no sa fie eliberat, deja stiu toti ce s-a intamplat, legea nu poate sa il elibereze, ala este un pericol pentru copii.
Sa iesi din starea aia, nu te mai gindi, o sa treaca si starea aia, cand cresti mai mare, o sa fii altfel, o sa vezi.
Da aveam cam 8 ani. Mama a spus că nu a văzut ce mi-a făcut el. Și mama stătea cu el pentru că îl iubea, chiar daca el nu o iubea și își bătea joc de ea...
Atunci aveti amandoua nevoie de psiholog...
MadaAwwr întreabă: