| Aztecul a întrebat:

Salut TPU!
Am o problemă. Atât în viață privată cât și la locul se muncă. Cam toată viața am fost și sunt catalogat un arogant dar eu nu sunt așa ci mai degrabă foarte retras. În general oamenii îmi vorbesc în față și se comportă normal, dar pe la spate sunt catalogat și jignit, ba chiar și amenințat cu locul de muncă, pentru că există câteva persoane care nu mă suportă pur și simplu și ar face orice să îmi facă rău. Eu nu înțeleg de ce trebuie să mi se întâmple așa ceva. Eu tot timpul mi-am văzut de treaba mea și am respectat oamenii din jur.

5 răspunsuri:
| LordCristobal a răspuns:

Imi pare rau ca esti in situatia asta dar trebuie sa te aperi de unul singur in fata rautatilor care vin spre tine.
In general, in societatea noastra oamenii introvertitii si mai retrasi nu sunt vazuti bine si sunt marginalizati pe motiv ca ar fi ciudati.Dar lucrurile nu stau asa pentru ca multi oameni retrasi sunt oameni de calitate si de incredere.
Tu fiind mai retras ai parte de problemele astea deoarece colegii tai de munca sunt invidiosi si gelosi pe tine pentru ca nu stiu mai nimic despre viata ta personala si tu nu intri in hora lor fiind ca esti mai retras.In mintea lor ingusta si limitata ei considera ca tu iti bati joc de ei.

| GrigorescuMarian a răspuns:

Problema nu e la tine, e la ei.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

1. A fi arogant e de fapt o calitate. Asumă-ți caracteristica.
2. Nu ai tu nici o problemă, e anturajul toxic.
Ai două variante: intri în jocul proștilor, faci circ, îi lași pe toți cu rotile în sus și apoi pleci spre un job mai bun, sau pleci de pe acum, fără nici o explicație, spre un job mai bun.
Eu mereu am mers pe varianta 1. Anturajele toxice sunt foarte ușor de bubuit, pentru că toată lumea e proastă, mai puțin cel care pleacă (arogantul/tu).

| darrio2007 a răspuns:

Asta este parerea ta. Modul cum te vad cei din jurul tau, deja ai spus-o.
Deci, problema este la tine.

| RAY a răspuns:

Tipic romanesc,români sunt cei mai toxici oameni din lume,le place sa judece,critice,bârfească,sa te umilească, in nici un caz nu sunt creștini și diavoli, tu faci foarte bine, nu baga diavoli in seama, foarte putini care sunt oameni in rest sunt gunoaie