Stiu cum te simti si te pot ajuta dar trebuie sa vb mai direct.da-mi o adresa de skype/mess si vorbim mai multe
Cristy.messy id de skype
Salut, ma poti ajuta si pe mine?, am aceeasi problema ca Crystian.
Sigur.da-mi un id de skype (doar daca ti-i lene sa-ti faci un cont pe skype vb pe mess)
Buna.
Nu le da importanta! Daca te vad ca iti pasa de glumele lor, vor continua cu ele bla bla bla Am patit-o si eu. Dar altceva decat sa stai cu 2-3 persoane cu care te-ai imprietenit si te intelegi cat de cat bine nu ai ce momentan. Lasa-i sa zica ce vor si nu te cobori la nivelul lor pentru ca daca pui o oaie pe langa ei, oaia e mai desteapta decat ei! Aminteste-ti asta de fiecare data cand esti trist!
Capul sus, si nu ii lasa sa te mai supere!
Salut, si eu din pacate am aceeasi problema ca tine, sunt cls. a 11 a si inca tot nu m-am acomodat cu retarzii aia(colegii)...
Dragul meu prieten cand am intrat eu in liceu toti aveau glume proste si erau de rahat asa ca i-am tratat cu aceeasi moneda si cand a fost nevoie am apelat si la violenta (violenta e ultima solutie nu prima) si dupa cateva luni de tensiuni am devenit foarte buni prieteni asa ca stai in liceul acela cautati vreo doi cu care sa te intelegi in clasa si astepta totul va fi minunat liceul e una din cea mai frumosa perioada a viet bucurate si fii degajat
RAY întreabă: