| Cristyan21 a întrebat:

Am o problema cu increderea in mine de exemplu:mereu cand ma duc cu prietenii pe care ii cunosc de mai mult timp sa jucam fotbal joc destins adica sunt relaxat si joc bine fara sa pun la socoteala unele jigniri in gluma sa zic adica nu ii bag in seama dar cand joc cu alti baieti de la noua mea clasa cand joc nu stiu nu ma descurc nu am acceiasi pasiune...pentru ca nu este la fel, multi mi-au zis ca o sa te acomodezi dar nu pot sa ma acomodez nu imi place de mine cum arat nu imi place de mine sa zic.La noul meu liceu nu cunosc mai pe nimeni si nu stiu e greu si nu imi place si suntem 9 baieti in clasa si restul nu stiu au numai glume proaste in ei, nu ii suport cu glumele astea ii mai ziceam si lu taicamiu el imi zicea ca o sa ma acomodez dar el crede ca e usor dar pentru mine nu este si ma mai intreba ce a fost la liceu ii mai zicea ca astia facera misto si el imi zicea sa ii spun dirigintei dar i-am zis ca nu pot deoarece dupa aia o sa ma si mai mult la misto in genu a i-ai zis lu diriga, esti bulangiu si dastea.In concluzie ce ar trebui sa fac sa nu mai ma simt asa de ciudat, apropo eu am liceul in alt oras.De multe ori mama mea reusa sa ma convinga ca e bine,prindeam incredere in mine dar dimineata din nou mi-o pierdeam si eram suparat toata ziua cu colegii incerc sa socializez nu stiu dar nu e la fel, ei sunt diferiti cu glumele lor proaste cu fitele lor din cap si ce ar trebui sa fac sa raman la acest liceu sau sa ma intorc la liceul din orasul meu? Scuze pentru nenumaratele repetari, apropo liceul acest e numarul 3 din judet...

Răspuns Câştigător
| CristianGrigor1986 a răspuns:

Stiu cum te simti si te pot ajuta dar trebuie sa vb mai direct.da-mi o adresa de skype/mess si vorbim mai multe

| Cristyan21 explică (pentru CristianGrigor1986):

Cristy.messy id de skype big grin

| HELLBOY32 a răspuns (pentru CristianGrigor1986):

Salut, ma poti ajuta si pe mine?, am aceeasi problema ca Crystian.

| CristianGrigor1986 a răspuns (pentru HELLBOY32):

Sigur.da-mi un id de skype happy (doar daca ti-i lene sa-ti faci un cont pe skype vb pe mess)

8 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Inceputul e mai greu

| Lorena7712 a răspuns:

Buna.
Nu le da importanta! Daca te vad ca iti pasa de glumele lor, vor continua cu ele bla bla bla straight face Am patit-o si eu. Dar altceva decat sa stai cu 2-3 persoane cu care te-ai imprietenit si te intelegi cat de cat bine nu ai ce momentan. Lasa-i sa zica ce vor si nu te cobori la nivelul lor pentru ca daca pui o oaie pe langa ei, oaia e mai desteapta decat ei! Aminteste-ti asta de fiecare data cand esti trist!
Capul sus, si nu ii lasa sa te mai supere!

| Cristyan21 explică:

Cristy.messy de skype

| HELLBOY32 a răspuns:

Salut, si eu din pacate am aceeasi problema ca tine, sunt cls. a 11 a si inca tot nu m-am acomodat cu retarzii aia(colegii)...

| BlueFire1 a răspuns:

Dragul meu prieten cand am intrat eu in liceu toti aveau glume proste si erau de rahat asa ca i-am tratat cu aceeasi moneda si cand a fost nevoie am apelat si la violenta (violenta e ultima solutie nu prima) si dupa cateva luni de tensiuni am devenit foarte buni prieteni asa ca stai in liceul acela cautati vreo doi cu care sa te intelegi in clasa si astepta totul va fi minunat liceul e una din cea mai frumosa perioada a viet bucurate si fii degajat