anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema :fratele.el e un tip cu 5 ani mai mare decit mine care ma cicaleste in tot felul isi batjocora de mine in mod deschis se comporta cu mine ca la un nimeni.cind ii trebu ceva el nu cere normal cu te rog frumos -el spune fa ****(cu un cuvint indecent)adami apa,fa ceia,adami, aia, etc.cind stau pe canapea sau fac o treabaceva cind el trece pe alaturea, el nu poate trece normal ci neaparat sa-mi dea cartea din miii jos sau sama loveasaca simi spune cu un glas subtire de parca se preface ooops n-am vrut.cind parinti plec de acasa ei ne dau niste insarcinari, si cum pleaca ei trce 5 min si pleaca si el la prietenii sai, da cu treaba stai ca este prostuta aia mica, si fac eu totul singura.iar daca ma opun si mai zic si eu ceva vai ca nu mai mai tare se inerveaza simi ridica palma.si am suportat, am suportat cit a fost mica insa acum chiar ca mi-am pierdut orice speranta ca se va schimba.i-am zis si parintilor da aia cred ca eu glumesc si exagerez si nu ma cred.am incercat sa vorbesc si cu el :ba de ce te comporti cu mine asa de ce ca nu tiam facut nimic da tu te comporti ca si cum sunt roaba ta, eu sut sora nu cirpa de sters podelele.insa la el pe o ureche intra pe una iese,sa infuriat si mi-a zis ca prea devreme eu imi cer drepturile cua ca el n-are dreptul, da chiar n-are dreptu sa ridice mina la mine, spunea ca el a obtinut dreptul de a vorbi de la 16 ani in sus -si eu ce ma fac sa mai rabd 2 ani de zile de batjocora? va rog dati-mi un sfat :ce sa ma fac? ce sa-i zic? ca cum nas face nu intelege? parintii no iau in serios. AJUTOR...

1 răspuns:
| COOLGIRL14 a răspuns:

Dupa parerea mea ar trebui sa ii intanzi o cursa fratelui tau (filmandul sau fiind parinti de fata) in care el sa isi arate adevarata fata cu care se comporta cu tine si dupa aia parinti vor trage concluzia ca tu esti cel care spune adevarul si o sa te ia in serios happy :d