| ionuc13 a întrebat:

am o problema mare, trebuie sa platesc urgent o datorie de 400de lei si singurul lucru pe care pot sa il fac este sa imi amanetez laptop-ul.un Acer aspire e15 cu procesor i3, hdd de 1tb, 4gb ram, placa video dedicata de 2gb, l-am cumparat acum in jur de 2 ani cu vreo 2100lei. Oare o sa primesc pe el 400-500 de lei? N-am mai amantetat pana acum,va rog sa ma lamuriti si pe mine, pe ce perioada minima sau maxima pot sa il amanetez si cum functioneaza asta? Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine, sunt disperat.

2 răspunsuri:
| Mateiu a răspuns:

Ionut, baiete, tinand seama de circumstante (lipsa unor venituri proprii, etc.) si de *istoricul* problemei (am citit intrebarile tale anterioare...), trebuie sa intelegi ca singura cale de rezolvare, de gasire a unei solutii viabile esta sa ceri ajutorul parintilor tai. Pana acum n-ai facut altceva decat sa aplici tactica "lungeste-mi, Doamne boala, poate scap de ea!" si te apropii cu pasi mari de ceea ce inseamna "boala lunga, moarte sigura!" Sfatul meu este sa nu mai lasi pe maine ceea ce poti face azi! Oricum, in cazul tau, varianta amanetarii vreunui obiect fara acordul parintilor si, cu atat mai putin, orice alta varianta care ti s-ar propune/oferi/ din partea unui strain, nu constituie o solutie pentru. tine!