| Dani4Ka00 a întrebat:

Am o problema! Vreau sa cuceresc un baiat! E vecinul meu(traim la sat) am avut un concurs si am danst amindoi! Timpul petrecut cu el a fost nemaipomenit....la un mammont dat am inteles ca incep sa ma indragostesc de el! Acom dupa concurs nu prea comunicam! Vreau sa am o relatie cu el dar am nevoie si de sfaturile voastre! Multumesc frumos! Dati-mi ceva sfaturi!

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca aveti 18 ani sau mai mult mergi la el si spui ca vrei sa fi cu el sa il cunosti mai bine ca sa ajungi la o relatie. Minorii nu pot considera ca au o relatie intre ei pentru ca au de invatat la scoala.

| Dani4Ka00 explică (pentru mgtow):

Pai dar! Nu am avut chestia asta in vedere! Poate imi dati cefa sfaturi cum sal cuceresc

| greyhound a răspuns:

Ori esti cea mai indragostita fiinta de pe pamant, ori esti in clasa a 4a, caci ai o mie de greseli in post.
Sfat :
- gaseste momente pe care sa le petreci cu el, fii femeie (aici nu-i greu pentru ca daca chiar il placi, o vei face involuntar), vorbeste cu el, zambeste si atat timp cat nu-i cel mai inconstient baiat de pe fata pamantului sau pur si simplu nu te place, iti va raspunde la flirt si poate chiar mai mult.
Bafta.

| Dani4Ka00 explică (pentru greyhound):

Multumesc! Scuze de gramatica! Am scris repede!