| Ema2004 a întrebat:

Am o situatie destul de grava...azi am ajutat o profesoara impreuna cu inca 3 fete la expunerea unor tablouri...si vorbind cu o prietena despre directoare, am vorbit urat (despre directoare dar in soapta)....si acolo era holul profesorilor unde se aflau camere de filmat....deci...Camerele de filmat doar filmeaza sau profesorii cand se uita pe ele pot auzi si soaptele? Multumesc! sad

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună Ema! Stai linistită, camerele nu filmează cu sunet, ci doar imagini, asa ca daca ai vorbit ceva rau la adresa doamnei directoare nu sa inregistrat pe camera, sa i ti fie frică nu de camera de luat vederi, ci de colega careia i ai zis ce gîndesti despre directoare, colega s ar putea sa te toarne doamnei directoare, ce clasă esti? O zi bună.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai sa afli in viitorul apropiat

| pufulescu a răspuns (pentru suntserios):

Bu hu huu! Sperie-i sa stea cuminti, sa nu cracneasca ceva inspre autoritati...

| suntserios a răspuns (pentru pufulescu):

Ce autoritati bre?

| pufulescu a răspuns:

Stai linistita, camerele video din scoli doar filmeaza, nu are invatamantul romanesc bani sa monteze aparate performante!

| DarySiNimicMaiMult a răspuns:

Pai la mine sunt camere si se bat in scoala, pe hol si tipa, vorbesc urat si tot nu-s certati.Nu cred ca se aud si daca se aud nu cred ca pot auzi ce vorbesti in soapta, ce e acolo, biblioteca, nu mai barfesc nici femeile de servici si nici musca nu mai bazaie? laughing