| KossMinZ a întrebat:

Am o tigara electronica Joyetech eRoll...
In ultimul timp mi se pare ca nu simt aroma asa de bine ca la inceput (cand am pus prima data gura pe electronica).
Mi se pare doar mie? sau m-am obisnuit?

Pentru cei care au eRoll: sa cumpar rezistente Joyetech la 20 ron? sau sunt bune si cele Sailebao la 10 ron.

Mi se pare ca simt aroma (gustul) din ce in ce mai vag...ce pot face?

Răspuns Câştigător
| emily27ro a răspuns:

Intre pastile chiar nu e nicio dfiferenta, eu mi-am cumparat o data de pe un site cu 4 ron si functiona foarte bine, cum am mai spus e destul de slabut eRoll-ul, eu una l-am folosit foarte putin, acum folosesc un ecab, sper sa iti fie de folos raspunsul meu.

3 răspunsuri:
| emily27ro a răspuns:

Si eu am avut eRoll, dar din cate imi amintesc eu este pe pastila si aia trebuie schimbata din cand in cand cam la 3 saptamani, depinde cat de mult fumezi, mie una mi s-a parut cam slabuta.

| KossMinZ explică (pentru emily27ro):

O schimb destul de des, cam la 3 saptamani...
Dar cand am luat eRoll-ul se simtea foarte bine aroma, aveam pastila Joyetech (20ron)... intre timp am cumparat una Sailebai (10ron) ..probabil din cauza asta nu se mai simte aroma asa bine? Am pus pastilele una langa alta si nu am vazut nici o diferenta...

| KossMinZ explică (pentru emily27ro):

Multumesc de informatii happy

| emily27ro a răspuns (pentru KossMinZ):

Intre pastile chiar nu e nicio dfiferenta, eu mi-am cumparat o data de pe un site cu 4 ron si functiona foarte bine, cum am mai spus e destul de slabut eRoll-ul, eu una l-am folosit foarte putin, acum folosesc un ecab, sper sa iti fie de folos raspunsul meu.