| SasaSasa2000 a întrebat:

Salut TPU,am observat câteva greșeli, multi încalcă regulile acestei comunități:
Respectă regulile de gramatică:
- fiecare propoziţie începe cu literă mare
- nu sunt permise prescurtări de tipul "k", "dk", "nu stiu", etc...
- evită emoticoanele şi semnele de punctuaţie excesive: "happy", "big grin", etc...
-Toate întrebările conversaţionale vor fi puse doar în categoria "Conversaţie" (pentru a fi usor accesibile şi a evita confuzia pentru noi membri)
-Se acceptă doar postările care sunt întrebări şi care pot primi un răspuns din partea altor persoane (Ex: nu se acceptă o întrebare de tipul: "O să mă căsătoresc cu X?") şi care nu au conţinut obscen sau discutabil din punct de vedere moral
-În atenţia elevilor/studenţilor: Nu acceptăm întrebări prin intermediul cărora încercaţi să vă rezolvaţi temele pentru acasă sau temele de vacanţă. Cei care nu vor respecta acest aspect riscă să fie sancţionaţi prin ştergerea/ suspendarea contului.

"Stergera/ sau suspendarea contului"... Povesti de adormit copiii, voi ce credeți?

Răspuns Câştigător
| LPCTSTR a răspuns:

Nu este cine sa ii traga de ureche.
Din ce vad, la cum se misca lucrurile, este o singura persoana ramasa in spatele siteului care se ocupa de moderare, daca nu si de intretinerea serverelor, etc.

Iti imaginezi ca, tu fiind una, caci este o ea, sa modereze peste 1000 de persoane este mult, dar daca se pune problema de 40000, cat spun statisticile unora ca sunt useri activi?

In spatele siteului este o colaborare: TreeWorks si un nene. Acum, nu stiu cine si cum, insa proiectul asta, TPU, pare din ce in ce mai neglijat, lucru pentru care moderatoarea nu are nicio vina. Cum ce este in spate nu ajunge aici, n-avem decat speculatii.

2 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Le banezi iti fac un nou cont si gata, de asta sunt asa multi trolli si atat de multe conturi pe site

| Celcestietot a răspuns:

Salut! Nu este ceva greșit găsit printre aceste reguli, dar rău este că se acceptă mizerii de utilizatori, care adeseori aduc injurii fie directe sau indirecte, aici este problema cea mare (pe lângă trolling).