anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am şi eu o curiozitate. Oare întrebările de la Dragoste şi Sex sunt puse la mişto sau chiar atât de rău a ajuns noua generaţie încât să facă sex la 12-13 ani şi chiar şi cu mai mulţi băieţi sau să meargă pe centură? Eu am 15 ani şi mi se par foarte penibile întrebările puse de copii la acea secţiune şi nici nu mă gândesc să o fac în viitorul apropiat. Sunt eu ciudată?

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

85% sunt intrebari puse la misto de persoane cu prea mult timp liber.Sunt si intrebari serioase la Dragoste si Sex. Le cauti cu lupa dar si cand le gasestismug

| snowflake a răspuns:

Nu esti ciudata, draga mea, doar educata!
nu numai ca fac sex, asta nu ar fi problema nimanui din moment ce nu tine de corpul tau, nu ar trebui sa te deranjeze.
cel mai mult ma zgarie pe retina ca nu stiu sa scrie, dar sex stiu sa faca!laughing
sau ma rog. cel putin au impresia ca stiu...

| smile a răspuns:

Buna! si eu am tot 15 ani laughing si sunt de acceasi parere cu tine. Nu nu esti ciudata ci doar surprinsa. Unii utilizatori pun intrebari la misto pentru amuzament sau din plictiseala. Astia sunt oamenii din ziua de azi.

| LolaKissTheGirl a răspuns:

Nu, nu esti.Intrebarile celor de 11-12 ani sunt puse la misto, dar cele de 13-14 chiar sunt de adevarateala.Stiu e cam penibil.Eu am 13 ani, dar nu-ti face griji nu ma vezi prea curand la aia care intreaba asa ceva. Oricum nu stiu de ce unii isi zic viata personala.
Adica nu si-o pot pastra doar pentru ei? Zau, pe mine ma infricoseaza unele intrebari.

| scientist a răspuns:

Am postat de multe ori despre asta si despre cum"! pe acest forum """! fiecare terminat ajunge rege despre cum fiecare tarfa ajunge o printesa virgina inaccesibila laughing despre baietii care se dau drept fete "lesbiene "profi in ale sexului laughing despre nivelul Minciuni""'care atinge cote ce nu pot fi masuratae,
Despre etc si etc si etc si etc. laughing
Dar ce am postat nu a aparut niciodata. cred ca administratorul 'sau cine se ocupa de site nu m simpatizeaza.laughing

| CarmenR a răspuns:

Nu esti o fata cu bun simt si cu capul pe umeri. E foarte bine ca mai vrei sa astepti. Eu mi-am inceput viata sexuala la 19 ani cand am simtit ca intr-adevar sunt cu cineva care merita. Stiu cazuri de fete care au si avortat la 12- 13 ani. Din pacate se intampla tot mai des.