anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este diferenta dintre inel si verigheta, si cum imi dau seama care este una si care este alta? Si stiti vreun loc de unde pot cumpara cutiute in care sa pun inelul? (ca in filme, d'aceea rosie). Multumesc.

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Sper ca este o simpla gluma intrebarea ta. Inelul are o piatra mai mult sau mai putin pretioasa, sau chiar o floricica, etc, iar verigheta este un simplu inel, fara accesorii pe el. Spre deosebire de inel, verigheta se poarta numai de catre persoanele casatorite.

6 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Inelul e cel care nu reprezinta o casatorie sau o logodna, se poarta doar la moda sau ca un simbol amical. Verigheta e simbolul dragostei dintre doi oameni legati in fata lui Dumnezeu( al popii). Cred ca de la amanet( zic si eu).

| Mussette a răspuns:

Inelele au diverse modele, forme, pietricele.
Verigheta e simpla, circulara si unisex.
Cutiute sunt la bijuterie.

| Zedge a răspuns:

Inelele se gasesc oriunde si le poate purta oricine la orice varsta, verighetele le poarta oamenii casatoriti, ai inteles asa pe romaneste?

| lorena15 a răspuns:

Inelele sunt simple accesorii si verigheta este inelui care,, te leaga,, de sotia tasmug

| Anymatryx a răspuns:

Inelele au pietricele diamante diferite forme iar verigheta simpla, sau poti scrie numele pe ea...Iar cutia o gasesti de unde cumperi inelul.

| ITvladutu a răspuns (pentru Anymatryx):

Faza este ca un prieten nu a avut bani de inele originale, si cauta cutie pentru ele