anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o intrebare: Ce parere aveti despre cei ce sufera de ei? adica aici unde stau eu e unu care a luat permisul si de atunci se rupe in figuri. uite eu nu prea ma inteleg cu el si mereu cand ma vede claxoneaza si imi arata mwie asta doar cand e cu prietenii i-am aratat si eu mwie mama si cand vad ca opreste masina au coborat 4 sa ma bata trebuie sa recunosc ca am dat si eu 2 pumni dar am carat mai multi de la ei pumni si picioare cand e singur se face ca nu ma vede numai cand e cu grupul de prieteni se crede cel mai tare tin sa precizez ca ei sunt mai mari ca mine cu 2-3 ani voi ce parere aveti eu nu ii sufar.

3 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Ignora-l! Cel mai bine, o sa se plictiseasca in cateva zile daca o sa vada ca nu e bagat in seama si nu primeste ce vrea adica atentie!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bine că nu s-au întâmplat mai multe între voi doi, că nu ştiu câte rânduri ai fi putut atunci să scrii fără să foloseşti măcar un signur semn de punctuaţie.

Nici mie nu-mi place genul de persoană care se dă mare cu faptul că există şi deţine anumite lucruri pe care alţii nu le deţin, dar nu ai ce să-i faci. E o trăsătură de primată imprimată omului din cele mai vechi timpuri.

| TPUuser199 a răspuns:

Cocalar/retardat. Du`te si da`i o mama de bataie cand il vezi singur.