| faraNume563 a întrebat:

am si eu o intrebare.
Ce parere aveti despre toata nebunia asta cu Coronavirisul?
Credeti ca suntem afectati de 5G si astea sunt efectele negative ale lui?
Sunt super curios de parerea fiecaruia happy

19 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Astia care puneti intrebari din astea fix asa imi inchipui ca aratati

https://www.facebook.com/epochtimesro/videos/287353312269941/

| JicaContra a răspuns:

Sigur, or sa ne vaccineze obligatoriu anti-coronavirus si o sa controleze populatia cu vaccinul si cu 5g-ul, iar asta e facuta de catre extraterestrii care deja controleaza toti sefii de stat si curand o sa devenim sclavi...

| goguPatent a răspuns:

Sper sa le șteargă. Tocmai ce am dat un report. Mizeriile de fake news nu au ce cauta nici pe TPU nici pe alte site uri.

| HackerulAnonim2212 a răspuns (pentru goguPatent):

Atunci unde e dreptul de libera exprimare?
Adica daca eu pun o intrebare daca careva mai crede in coronavirus atubci trebuie sa mi-l stearga nu? Ca lui nu-i place intrebarea...

| goguPatent a răspuns (pentru HackerulAnonim2212):

Dreptul tau la libera exprimare nu inseamna propagarea de stiri false, acuze fara acoperire samd. Stii vorba aia, dreptul tau încetează cand influentezi drepturile altora.

Si eu daca am intrebat daca mai crede cineva in corona atunci am influentat drepturile altora? Am acuzat pe cineva? Am promovat stiri false?

| faraNume563 explică (pentru goguPatent):

Cum sa spui ca un om care efectiv isi da cu parerea despre un anumit subiect spune niste "fake news-uri"?
Fake news-urile se dau la televizor, si tot felul de stiri care au ca scop spalarea pe creier a oamenilor si implementatea panicii.
Te rog sa gandesti de 2-3 ori inainte de a raspunde.
Intrebarea mea a fost una simpla cerând astfel anumite pareri si opinii. nu am spus " spune-ti si voi niste fake-news-uri"
Iar in legatura cu stergerea intrebarii mi se pare de prost gust sa iti bati joc de cineva care nu a zis sau facut ceva rau. whatever. Sau mai nou si punerea intrebariilor este o infractiune? laughing

| goguPatent a răspuns (pentru faraNume563):

Nu cred ca intelegi cat rau provoaca aceste tampenii scrise. Unul poate citi pe aici mizeriile pe care le-am citit si eu si se hotaraste de maine ca HackerulAnonim are el dreptate si nu mai poarta masca ca stie el mai bine cat "hotii" de la TV.

Una e sa iti dai cu parerea intr-un spatiu public despre preferintele religioase, sexuale, politice, culinare samd.

E cu totul alta sa propagi niste lucruri periculoase pentru sanatatea si siguranta publica. Intelegi diferenta?

| goguPatent a răspuns (pentru HackerulAnonim2212):

Vad ca promovezi extram de agresim idee inexistentei virusului. Am explicat un raspuns mai sus pentru nenea faraNume

Nenea faraNume are dreptate!
Pai daca unu care citeste ce scriu eu si el considera ca am dreptate atunci e decizia lui proprie nu?
Voi astia de la TPU care sunteti editori nu avem voi sa postam nimic in legatura cu exustenta virusului dupa o ora sau 2 apare "Un editor ti-a sters intrebarea/raspunsul"!
Sa va fie rusine!
Si eu care imi spun parerea is acuzat ca promovez fake news...
Aici nu am voi sa spun nici câcat ca deja e problema! Pai fratilor, daca vreti sa fie cat mai multi pe site-ul ăsta atunci lasati oamenii sa zica ce vor! Daca contine intrebarea sau raspunsul jignire/cuvinte obscene nici atunci sa nu fie sters, sa fie atentionat ăla care a postat dar nu sa-ti bati joc prin a sterge intrebarea sau raspunsul!

| HackerulAnonim2212 a răspuns (pentru faraNume563):

Stai boss ca imediat se gaseste un editor sa iti stearga acest raspuns sau mai rau, sa iti stearga intrebarea! Ce sa-i faci? Astia is oameni care asa par ca sustin comunismul!

| goguPatent a răspuns (pentru faraNume563):

Sunt sigur ca astia au citit pe un site niste mizerii despre 5G si alte asemenea prostii legate de temperatura

https://www.digi24.ro/......it-1310707

Si uite ce scandal au facut

| BlackBriliant a răspuns:

Nu suntem afectati de 5G.

| ioan452 a răspuns:

După părerea mea este mai mult un virus "chinezesc". Nu spun ca este un fleac, trebuie sa te protejezi, sa stai in casa dar mulți se alarmează aiurea. Oamenii care au murit m-ai aveau o boala. Bătrânii și Adulții. Știu persoane care erau sănătoase și după maxim o luna s-au vindecat. Televiziunile mint și vor sa ne manipuleze.Nu ai văzut ca fiecare om care moare in perioada asta fie din accident de mașina, fie de alta cauza este trecută cauza morții ca fiind Covid. Statul își bate din nou joc de noi. Poliția da amenzi abuzive. Dacă un om merge sa își i-a mancare primește amenda de 20 de milioane. Foarte multe cazuri din astea sunt. Cazuri care le cunosc personal. Astea cu 5GANG și restul sun vrăjeli! Numai bine!

| ioan452 a răspuns (pentru ioan452):

5G scuze*

| suntserios a răspuns (pentru ioan452):

1. intelegi ca oamenii aia puteau trai cu bolile alea inca 20 ani? Spre exemplu cei cu diabet?

2. Si sunt si persoane care erau sanatoate si au facut penumonii asa grave incat au murit neavand nicio alta boala.

3. care e scopul manipularii televiziunii? care e rezultatul final?

4. cu dovada, mortul in accident si declarat decedat pe motiv de covid. E aiurea sa arunci cu niste cuvinte pentru care sa nu ai nicio dovada

5. Cu ce si a batut joc statul in perioada asta? Ca a avut grija de tine?

6. A avut toate actele in regula si a primit amenda? Dovezi?

Daca nu ai raspuns cu dovezi la toate astea esti doar in alt imbecil in marea de idioti care au fost scosi la suprafata de epidemia asta

| ioan452 a răspuns (pentru suntserios):

Domnule Sunt serios, In primul rând, da înțeleg ca oamenii aia puteau trai cu acele boli încă 20 de ani, și îmi foarte rău de ei dar e o prostie ca multor oamenii sa le fie așa frica și sa inebuneasca de acest virus. Punctul 2 : Cunosc și personal oameni din orașul meu care au avut acest virus, care erau oameni sănătoși neavând nicio boala și s-au vindecat in putin timp. Exemplu : Primarul din orașul meu a avut covid, după ce a stat 2 săptămâni in carantina a fost declarat vindecat.I s-au făcut 2 teste care au iesit negative. Punctul 3 : Televiziunile spun mult minciuni și exagerări și cum foarte mulți oameni se uita la știri bagă frica in ei. Scopul este sa bage frica in oameni și sa-i manipuleze și așa fac audiență și scot o grămada de bani de pe urma noastră. Punctul 4 : Nu mi spune tu mie ca toți au murit de covid. Hai ca esti alta persoana manipulata de televiziune și guvern. Punctul 5 : Asta numești tu a avea grija de cetățean? Sa-l sechestrezi in casa și sa rămână fără loc de munca? Sa aibă o familie și sa nu aibă bani de mancare și facturi, și sa primească amenda de 2000 de lei ca a mers sa i-a de mancare. Punctul 6 : Da foarte multe amenzi s-au dat abuziv. Stiu personal cazuri in care au amendat bătrâni săraci care mergeau sa-și i-a de mancare.Le au dat amenzi de 20 de milioane. Cunoscuți și sunt multe alte cazuri. Voi ăștia pupați statul asta care va calcă in picioare si va fura și greu o sa va dați seama cum ii in tara asta de fapt. Dacă tu nu ai pățit asta nu înseamnă ca toți polițiștii își fac datoria și ii totul roz in tara asta.

| suntserios a răspuns (pentru ioan452):

1. Adica faptul ca poti lua un virus care sa te omoare daca tu diabet sau alta boala ti se pare o frica prosteasca? Daca da esti un imbecil.

2. Daca tu cunosti un om care s-a vindecat, nu inseamna ca nu exista alte mii care au facut forme foarte grave, care au plamanii afectati pentru totdeauna, sau care au decedat fara alte boli. Daca crezi altfel esti un imbecil.

3. Datele despre imbolnaviri, decese si transmitere le gasesti in orice comunicat oficial al oricarui guvern care se confrunta cu asta. Televiziunea doar relateaza aceste date. Nu vad cum scot ei bani in plus daca baga frica in tine.

4. Eu ti am cerut dovada cu mort in accident rutier declarat oficial mort de covid. Sa inteleg ca tu ai priceput ca toata lumea care moare acum e declarata moarta de covid? Daca asta ai inteles esti un imbecil.

5. Da, statul a trebui sa ne tina in casa pentru ca noi suntem tampiti si nu ne am fi protejat. Uite ce s-a intamplat in 3 zile cand nu au putut fi puse amenzi. Ala care a luat amenda 2000 lei avea toate actele in regula? Daca da atunci are tot dreptul la contesttie.

6. Mergeau sa isi ia de mancare, dar aveau declaratiile completate corect si complet?

Si da, am folosit cuvantul imbecil de multe ori si il voi mai folosi. Conspirationistii nu merita in acesta perioada niciun respect. Miliarde de oameni se chinuie in perioada asta si apare un imbecil care se crede mai destept decat medicii si decat situatia in sine pentru ca nu a fost capabil sa completeze o declaratie de 3 randuri si a fost amendat

| goguPatent a răspuns (pentru ioan452):

De ce e dorința asta morbida la unii oameni, ca nu e doar la intrebarea asta, sa vada bolnavi murind mai repede pentru ca oricum mureau?