| Alex797 a întrebat:

am si eu o intrebare, daca fac 100 de abdomene pe zi ( cam putine stiu ) se vor vedea rezultate? adica cineva mi-a spus ca fiecare grupa de muschi are nevoie de odihna si daca o fortez prea mult nu se vor mai vedea rezultatele.

Răspuns Câştigător
| Psihedelic777 a răspuns:

Pai incearca asa. Faci 5 zile pe saptmana abdomene 100 pe zi.Iar 2 zile te odihnesti(atunci cand iei pauza se dezvolta muschii, dupa efort bineinteles).Si se vor vedea rezultate depinzand si de cum arati acuma.Dar cam intr-o luna incep sa se vada usor usor

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca pana acum nu ai facut mai deloc, dupa o saptamana asa ai sa observi ca numai obosesti dupa 20, si ai sa vezi ca dupa 50 ai o usoara durere de abdomen, dar e una placuta care poti continua mai departe fara probleme. de muschi daca se vad, nu stiu.

| Hakuouki a răspuns:

Ai putea schimba, abdomene si adauga si niste flotari. 5 zile exercitii, 2 pauza, pana la sfarsitul verii se vor vedea rezultatele.

| ριтιкaa1998 a răspuns:

Buna!
Poti face 150 de abdomene pe zi. Si faci asa o zi da una nu. Mie asa mi-a spus profesorul meu de sport ca e destul de bine. Trebuie o zi in care sa faci si alta in care sa nu faci ca sa te odihnesti.
O zi faina! Fundita? happy