Esti narcist,te iubesti prea mult, ideea e sa nu devi obsedat de tine,daca te ingrijesti este foarte bine,dar nu sa devi obsedat ca ti s-a rupt o unghie,vezi pe uni operati care arata ca in filmele horror, e bine sa ai stima de sine,incredere in tine, sa te iubesti, sa te accepti, sa iti imbunatesti starea de sine, dar ideea este sa gasesti acel mijloc, nu sa gandesti in alb si negru
Eu nu sunt Umil și nici Bland. Iar când vine vorba de Dumnezeu, mă văd mult mai competent si sufletist decât el
In era aceasta in care esti atacat din toate partile si orice industrie traieste din insecuritatile tale fizice, psihice, financiare etc. eu consider ca toti oamenii ar trebui sa isi acorde zilnic cateva minute in care sa se ingrijeasca si sa isi rosteasca cuvinte frumoase si vorbe incurajatoare in fata oglinzii.Atentie, daca acele minute se transforma in ore, nu e ok deloc. Cred ca tu stai bine, deocamdata.Stai linistit.
Eu cu nevasta când mergem pe stradă suntem atenți la oameni ca să vedem cum se uită la noi.
întotdeauna veți arată bine împreună. Sunt sigurde asta șis3 vede dupăcum vorbești.
Va iubiți, vă respectați reciproc,, restul vine de la sine.
Este puțin exagerata. Da este în regula atâta timp cât nu devi obsedată de imagina ta și începi sate crezi brad pit și cel mai cel.
Narcisism exagerat. Însă se poate rezolva cu un psiholog, aceste probleme au in inceput încă din copilărie, niste traume (poate) peste care nu ai trecut (reprosuri, certuri etc).
Narcisism exagerat. Însă se poate rezolva cu un psiholog, aceste probleme au in inceput încă din copilărie, niste traume (poate) peste care nu ai trecut (reprosuri, certuri etc)
Ai dreptate, Așa-i felul meu de când mă știu. Ce mai veche amintire este când aveam vreo 3 ani, săream și țopăiam in sus, eram fericit și nespus de entuziasmat la gândul că sunt cel frumos și special copil. Chiar dacă mai casă era plină de frații mai mari, mă vedeam mai special decât ei
Ești puțin narcisist, însă iubirea de sine nu este ceva rău. Doar ai grija sa nu exagerezi și sa nu te crezi cine nu ești.