| LapTrak a întrebat:

Am si eu o nedumerire. Cativa oameni mi-au spus ca sunt foarte frumoasa sau pur si simplu frumoasa. Dar cand vine vorba de a ma place un baiat, stop cadru. Unu singur mi-a spus ca sunt frumoasa si atat. Nu as pune eu mare pret pe chestia asta dar daca tot am cont aici, de ce nu?
Si intrebare mea este, acei oameni care au spus ca sunt frumoasa, au facut asta din cauza faptului ca eu ma port frumos cu ei?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Posibil. Pentru că frumusețea vine în primul rând din interior.

Dar nu-ți fă griji pentru băieți! Probabil sunt la o vârstă, când încă sunt timizi și nu știu să facă un compliment (majoritatea nici nu învață vreodată). Dar de plăcut, sunt convinsă că te plac foarte mulți (prin câteva rânduri ai câștigat deja simpatia mea. bănuiesc că și cu alții îți e la fel de ușor).
Capul sus!

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Iti spun asa ca sa nu te pui trista si sa fii optimista ca sa nu crezi ca esti urata.

| IMC90 a răspuns:

Si eu de unde pana mea sa stiu daca esti sau nu frumoasa, asa incat sa pot sa-ti comunic laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine, tatueaza-ti asta pe frunte, ca sa o vezi ori de cate ori te uiti in oglinda sa verifici daca esti frumoasa: E VORBA DE ATITUDINE!