Ai increde in iubita ta, lumea e rea si vrea sa va desparta[pana cand nu o prinzi cu unul, sa nu te indoiesti de ea]
Pai am incredera cat de cat in ea, dar cand am auzit de la ala ca ii cu ea si de la altii 5 mi-a venit sa ma omor
Pai la ea se dau multi...si crec ca ea crede ca is unu din ei
Ramai cu ea, dar ai mare grija. Incearca sa o urmaresti ca sa vezi ce face si daca se intalneste cu cineva
*-*
Pai asta ii problema ca nu suntem din acelasi oras...si oricat de mult incerc sa mearga bine relatia mereu intervine ceva asa ca nu stiu ce sa fac
Pai atunci nu stiu ce sa zic, este posibil ca ea sa te insele... Las-o mai moale, tece...
*-*
Pai incerc s-o las moale...dar faza ii ca ea mi-a schimbatviata complet si numai in bine
Atunci vorbeste cu ea. Spune ce crezi/simti.
*-*
I-am spus...si crede-ma ca am facut multe lucruri ca sa-i arat ca o iubesc enorm...
Si ea ce a spus /facut?
*-*
Pai ce sa spuna...ca cica si ea ma iubeste...dar nah, creca incearca numa sa ma faca sa-mi dau viata pentru ea
Atunci las-o, nu are rost... Tu nu stii ce face ea acolo in orasl/comuna/satul ei...
*-*
Cea mai buna solutie este sa o lasi mai moale daca renunta imediat la tine inseamna ca e cu altul daca nu esti un tip norocos
Man degeaba...o iubesc prea mult...si dac o pierd nu stiu ce sa fac, si tare nu vreau sa mearga o relatie de un an si ceva pe apa zambetei