Nu merita sa bagi in seama persoanele care se injosesc intr-un asemenea hal! Daca ei te critica si isi bat joc de tine, se cred mai importanti, mai "Cul". Eu cunosc sentimentul, cand toata lumea isi bate joc de tine fara macar sa se priveasca intai pe ei, sa vada in ce monstri se transforma. Cel mai bine ar fi sa ii ingori, sa incerci sa nu mai pui la suflet orice ra*at pe care mintea lor il debita.Arata-le ca esti mai buna decat ei, nu prin insulte, sau hohote de ras ci prin simplul fapt ca asimilezi vorbele lor fara sa iti pese! Numai Bine!
Iti zic eu.
Te duci frumusel la scoala
Le scuipi in ochi
Si eu sunt sensibila. dar nu ma supun curvelor
Si gata ce naiba
Te am ajutat?
Funda?!; x
Buna! Am avut si eu problema asta! De fapt a fost aproape la fel.Eu iti sfatuiesc sa nu`i bagi in seama asa te vor lasa in pace! Sincer eu tot plangeam la scoala si ma chinuiam ca ma faceau si pe mine proasta urata si tot felul de porcari, dar de 2 ani am inceput sa las sensibilitatea acasa si sa fiu dura.Acum nimeni nu ma loveste nimeni nu`mi vorbeste urat. Daca el m loveste si eu pot sa dau, daca el ma injura si eu pot sa il injur! Sincer vreau sa-ti fie de folos chestia asat nu am nevoie de fundite, am nevoie sa stiu ca te-am ajutat:X.Pa!
Du-te la ei si spune-le : "Ce treaba aveti voi cu mine si cu ea(colega ta)? Sunteti niste nesimtiti si chiar nu e frumos din partea voastra... daca aveti chef sa insultati pe cine, insultati0va intre voi sa gasiti pe altcineva! De mine sa nu va mai luati! Si nici de ea... Ce mai aveti de zis?" si daca indraznesc sa iti zica ceva tie sau ei sa imi zici pe adresa mea de mess dumitrascu. dana98