anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema si as aprecia daca m-ati ajuta fara critici sau insulte. Deci...am o cea mai buna prietena de 2 sau 3 ani si imi e colega in clasa,dar ea acum are un iubit si nu are timp de mine si e mai irascibila cu mine, iar iubitul ei si el mi-era prieten bun (dar pe el il cunosc de 9 ani) si el nu are timp de mine si e irascibil,amandoi ma ignora, ei care imi erau cei mai buni prieteni.Acum ce sa fac? Dau funda unui raspuns rapid si util, iar raspunsurile rautacioase le voi raporta! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Anndreea49 a răspuns:

Dovedestile ca gandesti si nu te pune la minea lor sa ii faci invidiosi vb cu ea incat sa inteleaga si dupa aia cu el daca le arati ca nu esti invios sau invidioasa vor face mai rau. Daca nu intelege incerca sa cunosti oameni acomodeazate. FUNDA?

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Era de asteptat sa se poarte asa fata de tine daca intre ei sint alte sentimente (iubire sau ceva ce cred ei ca este iubire). Pentru tine nu mai este loc acolo, ei au alte preocupari acum. Nu ai ce face. Nu poti decit sa-i lasi in pace si sa te apropii de altcineva. Daca erai mai mare, ai fi stiut lucrurile astea. Din pacate, le inveti suferind.