| Ina1234 a întrebat:

Am si eu o probleme, am o prietena din clasa a 5-a am cunoscut-o.O chema Dumitritza...ii ziceam Dum,Dumi, etc.
Prima data nu o placeam pentru ca s-a luat de o colega Ina.Dar apoi neam imprietenit, dar in clasa a 6-a cam pe la sfarsitul scoli a facut[Dum]cont pe un joc online, Howrse.Care Ina avea cont de mult...si asa asa POC! au devenit cele mai bune prietene. :'(
Sunt acu in a 7-a si incep sa ma ingnore ele isi dau cu pumnulexplozie[un semn cu mana]se imbrantziseaza...pe mine ma uita...da uneori Dum mai vb cu mine mergem in parc cu ea si cu Ina..Ina nu prea vb cu mine are numai note de 10 si e zodia scorpion, eu rac iar Dumi este gemeni.
Rog seriozitate! FundaVOT!

2 răspunsuri:
| dorin1990 a răspuns:

Pai ar trebui sa analizezi si tu de ce nu mai vorbeste ina cu tine.sigur nu are ceva motiv mai intemeiat? incearca sa discuti cu amandoua si sa lamuriti problemele fii calma calculata si sigur se va rezolva si o sa deveniti cele mai bune prietene toate 3.bafta

| rexiomaria a răspuns (pentru dorin1990):

E mica problema, ea nu cred ca vrea asta, ea adica Ina nu vrea sa vorbeasca despre de-astea, crede-ma striu ce spun sunt in aceeasi situatia ca ea!