anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o probleme, am o prietena din clasa a 5-a am cunoscut-o.O chema Dumitritza...ii ziceam Dum, Dumi, etc.

Prima data nu o placeam pentru ca s-a luat de o colega Ina.Dar apoi neam imprietenit, dar in clasa a 6-a cam pe la sfarsitul scoli a facut[Dum]cont pe un joc online, Howrse.Care Ina avea cont de mult...si asa asa POC! au devenit cele mai bune prietene. :'(

Sunt acu in a 7-a si incep sa ma ingnore ele isi dau cu pumnulexplozie[un semn cu mana]se imbrantziseaza...pe mine ma uita...da uneori Dum mai vb cu mine mergem in parc cu ea si cu Ina..Ina nu prea vb cu mine are numai note de 10 si e zodia scorpion, eu rac iar Dumi este gemeni.

Rog seriozitate!

Răspuns Câştigător
| TheUnikBiby a răspuns:

Sa inteleg ca tu te simti exclusa? In acest caz, cred ca cea mai buna solutie ar fi sa vorbesti cu prietenele tale, sa le explici si lor ce te deranjeaza. Nu esti obligata sa incepi si tu sa joci acel joc, daca iti sunt prietene adevarate veti gasi lucruri comune si veti petrece mai mult timp impreuna. Iar daca nu, well. cand ai sa mai cresti vei intelege mai bine care e treaba cu prietenii. happy

0 răspunsuri: