Te pupă fratele tau Kamataru
Pai si ce să-mi iau zi tu o masina
Spune și tu că mașina e mai scumpă (măcar cu 1 leu) decât telefonul. Să ne mai liniștim și noi...
Am iphone 15 pro max ultimu model aparut, varianta 512GB am dat 85 de bete pe el si masina e vreo 45 si ceva
Rămâne valabil ce-am scris mai sus
Tu ce iphone si ce bmw ai?
și spune, ești innebunit după manele?
Ascult orice, îmi plac si manelele nu toate, alea de bun gust nu de șatră.
Ok, am ințeles, be-em-veu, manele, tel de 85 bețe (?!). Tipic
Ce are?
Tu să fii sănătos
Nu toti avem nevoie de masini.
Bine, telefonul scump clar este inutil, dar... Nu toti avem nevoie de masini.
Pai cum sa fie inutil? Are un procesor Hexa-core (2x3.78 GHz + 4x2.11 GHz) cu 50% mai rapid ca cel de anul trecut, o memorie de 8GB ram, are o baterie de 4441mAh, camera foarte buna se vede clar si filmeaza si aia de selfie in 4k la 60fps-uri, aia spate are Dolby Vision HDR pana la 60fps-uri, cum sa fie inutil tu stii ce bine se vede filmarea, poti sa filmezi, sa faci poze, sa intri pe whatsapp mai rapid, sa vorbesti la telefon si sa se auda mai bine, e mare, e solid, arata bine... nu e inutil, isi face treaba si rar mai gasesti astfel de telefoane, plus ca scoate dita mai scoru in antutu si e foarte folositor.
Ce produci cu el?
Poze bune ))
Inutile.
Mie imi plac, tu ce telefon ai?
Un Huawei Mate 20 lite.
Duce apeluri, citeste coduri QR, face comenzi, tine evidenta conturilor, face plati si tranzactii bancare.
Am o parere buna, daca tu ai considerat ca vrei mai degraba un telefon mai bun si de top decat o masina buna si noua, e foarte bine.
Nu e nici o problema.
Nu scrie undeva ca masina trebuie sa fie mai scumpa ca telefonul! Poate sa fie o masina la mana doua bunicica care sa coste mai putin decat un telefon.
Sa zicem ca telul a costat 3000 Euro (cam cel mai scump), presupunem ca ai in Iphone 15 pro, poate masina second sa coste mai putin.
Mindfulness întreabă: