Nu ...deja-vu nu e o boala!
E sentimenul ca ai facut deja acel lucru.iar stiinta nu il poate expica inca!
Totusi ca ai visat un lucru si acel lucru s-a indeplinit.nu e o boala, si nu e neaparat ceva paranormal!
De obicei se indeplinesc lucruri banale ...si de multe ori sunt coincidente!
Pot sa o dau exemplu aici pe : @Andrutzicka, a visat ca a vazut un caine ...si eu am visat ca merg la scoala.si ghici ce, chiar am mers!
Asta nu inseamna ca e ceva paranormal la mijloc ...visezi un lucru banal, care are multe sanse sa se intample!
Deja-vu in sine nu se explica *sentimentul de deja-vu *.dar faptul ca ai visat ceva si acel ceva s-a indeplinit poate uneori sa fie doar o coincidenta
La mine e altfel.De exemplu:
Am adormit profund intr-o noapte si am visat ceva.Eu inca imi mai aminteam dar nu am bagat asta in seama.
Visul era cam asa:Era vineri si eu ma duceam la bunicii mei.Era cald afara si bunica a venit sa ma ia de la scoala. Pe langa o poarta verde am trecut si era un catelus.
Dupa maxim o luna:
Era vineri.Ma duceam la bunicii mei.Venise mamaie sa ma ia de la scoala.Am trecut pe langa un gard verde si era acollo un catelus.
Nu cred ca este o problema ccu toate astea.Si eu m`am simtit confuza dupa ce mi-am amintit caa am visat acele momente.Te obisnuiesti:*
De ani buni patesc chestia asta.la ineceput m-am mirat si eu si am spus prietenilor, mamei... oricum m-am obisnuit. deja-vu cred ca se numeste
Si...e o boala?
Nu! nu e nicio boala 1 e doar ceva mai... special
Nu! nu e nicio boala... e doar ceva mai special
Nu ...deja-vu nu e o boala!
E sentimenul ca ai facut deja acel lucru.iar stiinta nu il poate expica inca!
Totusi ca ai visat un lucru si acel lucru s-a indeplinit.nu e o boala, si nu e neaparat ceva paranormal!
De obicei se indeplinesc lucruri banale ...si de multe ori sunt coincidente!
Pot sa o dau exemplu aici pe : @Andrutzicka, a visat ca a vazut un caine ...si eu am visat ca merg la scoala.si ghici ce, chiar am mers!
Asta nu inseamna ca e ceva paranormal la mijloc ...visezi un lucru banal, care are multe sanse sa se intample!
Deja-vu in sine nu se explica *sentimentul de deja-vu *.dar faptul ca ai visat ceva si acel ceva s-a indeplinit poate uneori sa fie doar o coincidenta
Da totul e adevarat dar uneori poate fi si din cauza felului cum dormi uite eu dorm la perete si am visat ca ma rapise cineva intr-o masina si dadeam cu picioarele in usa dar de fapt era peretele sau odata am visat ca stateam in fund si mancam o punga cu ciuperci si cand m-am trezit eram in fund ca in vis dar ma durea burta de la acele ciuperci