| Aztecul a întrebat:

Am varsta de 21 de ani si de 6 ani si 9 luni fac sala ( am facut doar la mine acasa, ca am spatiu destul de mare si aparatura ). La sfarsitul lunii octombrie va trebuie sa plec in Germania la munca ( sunt fortat de imprejurimi si nu am ce sa fac ). Problema e ca acel loc de munca nu se va desfasura doar in Germania, ci si in Australia. Adica lucrez 2 saptamani in Germania si 2 in Australia si nu stiu cum voi putea face sala. Nu vreau sa renunt la ea, mai ales dupa atatia ani.Voi ce imi recomandati?

4 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Stii, nu le poti avea pe toate. Am si eu un prieten care iubeste tenisul, dar e navigator. De fiecare data cand pleaca, nu mai pune racheta in mana timp de 5-6 luni, iar cand se intoarce are nevoie de o luna pentru a-si reveni. Adesea se intampla ca locul de munca sa nu iti permita sa intreprinzi diferite activitati.
O idee ar fi sa faci diferite exercitii de mentinere atunci cand ai timp liber si, poate, sa-ti achizitionezi acolo 1-2 aparate mai mici la care sa lucrezi.

| MihaelaDart a răspuns:

Sunt sigura ca vei lucra in Austria, nu Australia. Australia nu este in Europa, este la celalalt capat al lumii, aproape de Polul Sud.
Sunt sigura ca locuiesti intr-un oras la granita cu Austria, ceea ce nu va fi greu. Daca ai locuinta in Germania poti face sala si acolo. Costa in jur de 20 euro pe luna si se face contract pentru 6 luni, se extrag din cont banii automat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Austria nu Australia

| gabriielaaa a răspuns:

Poți face in dormitor si doar de doua trei ori pe săptămână.