anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vazut multi useri pe aici care spuneau tot timpul, ca na, daca femeia de langa ei a fost cu 20 inaintea lor, care e problema... In gandul meu,, bravvo lor, fiecare cu ce le place, cine sunt eu sa imi pese, dar, the BIG dar, daca mergeti in bar si auziti pe unul sa zica, cand treceti pe langa el, mama ce i-am dat aleia la """" si ala de langa el sa zica, mama pai i-am bata-o in fund pe toata. de ce v-ati supara?
Aseara fratele mijlociu, el fiind "a player" si avand numai din astea ca "iubite" ii s-a intamplat asta intr-un bar, a sarit la bataie, si ma gandeam, oare de ce s-a suparat? Ca na, ala-i adevaru, nu? Voi de ce ati faceo? Ca si cum ai zice une-i proaste ca de ce nu stie cat face 1+1---

1 răspuns:
| Elynad a răspuns:

Din punct de vedere psihologic sunt mai multe aspecte. Unul dintre ele este nevoia de respect. Spune-i fratelui tau mijlociu ca daca are nevoie de respect trebuie sa faca alegeri mai intelepte.
Pe de alta parte exista mandria. Mult mai periculoasa decat nevoia de respect. Nu conteaza frate cu cati a fost inainte, daca e cu mine e Fecioara Maria, rup gura oricui sustine altceva!
Al treilea aspect este, in opinia mea, unul de incredere. Cui acorzi credit? Celui de langa tine sau celui care este un intrus? Poate ea chiar se dadea Fecioara Maria sau poate ala care comenta chestiile cu bagatul chiar mintea...
Ai spus ca ala-i adevarul? Dar cine mai stie care e adevarul in ziua de azi? Spor!