| TeoTudor a întrebat:

As avea nevoie de ajutorul vostru, uitati cum sta treaba. Am 14 ani si in jur de 72-74 kg asta a fost acum 2-3 saptamani cand m-am cantarit, si am o inaltime de 1, 80. Dorinta mea este sa am o conditie fizica cat mai buna si... ca oricare baiat am si eu un vis, sper sa nu radeti ( sa am un fizic ca al lui Yuri Boyka - Scott Adkins ) poate nu chiar la fel, pentru ca stiu ca va necesita ani de munca... Dar macar as dori sa stiu cum pot sa indepartez grasimea mea de pe abdomen ( mentionez ca am,, burta" si sunt un pic mai plinut inca de cand aveam 9 ani ) nu am o conditie fizica intocmai buna in acea zona si chiar la acea zona fac referire mai mult, as vrea sa stiu cum pot sa fac in asa fel incat sa dispara acea grasime si sa dezvolt un six pack vizibil. Stiu ca nu va fi usor si ca va necesita o lunga perioada dar pana atunci vreau sa stiu cum ma pot descurca in acest aspect ( mentionez ca am inceput sa tin o dieta cat de cat normala nu inctomai stricta ci potrivita )
Funda pentru cel mai bun raspuns si multumesc anticipat tuturor celor care vor raspunde la aceasta intrebare!

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Nu ai visuri relehappy. Insa, orice drum de 1000 de km incepe cu primul pas, spune un proverb chinezesc.
Cred ca ar trebui sa mergi pe undeva la sala. Iar mai apoi sa cauti un bun antrenor de culturism. Poate fi si invers, sa cauti un antrenor, ca mai apoi sa mergi la sala lui. Te va costa ceva, dar si satisfactia va fi pe masura.

1 răspuns:
| Darius392 a răspuns:

Ai putea sa mergi la sala, sa faci antrenamente, flotari, abdomene, genoflexiuni, etc.