"momentan sunt in anul 2 de facultate... ce ar trebui sa fac?"
prima - termin-o cu note cât mai mari
secundo - mai vezi atunci ce oferte ai
Păi hai să reformulez eu altfel întrebarea ta, poate vezi greșeala:
Termini facultatea, pleci în A/G, unde vrei tu, pentru că în România nu poți câștiga bani!
Stai plecat 1 an, 2, 5, 10, ca mai apoi să te întorci în România unde să-ți investești toate economiile, deși știi că există o mare probabilitate să dai greș!
Nu crezi că vei intra într-un cerc vicios și la final te vei alege cu nimic? De ce să sari niște trepte din evoluția ta, când ai putea să crești frumos și aici?
Eu personal nu sunt de acord cu plecatul din țară, străinii sunt foarte reci, dar e strict o părere personală
Bun ai dreptate, strainii sunt in general reci insă asta ni se pare noua ciudat pentru ca suntem obisnuiti sa ne uitam in ograda vecinului si sa nu cumva vecinul sa aiba mai mult ca noi ca e bai. Vezi? Singurul lucru care ma face sa raman aici e familia, dar in rest nu are rost sa-ti spun(deja stii) suntem cu 1000 de ani in urma occidentului din orice punct de vedere: infrastructura, sistem de sanatate si mai ales mentalitatea, Romanul in general e prost, el se vinde usor, nu are aspiratii si vise, imi pare rau dar asta e adevarul si cred ca sunt oameni care sunt de acord cu mine.
AdrianaBacescu întreabă: