| Alex2k1 a întrebat:

Aș dori să văd și părerile voastre. Am văzut cu toții ce se întâmplă cu pădurile amozoniene, e de-a dreptul tragic, pădurile acelea produceau 12% din oxigenul planetei, să nu mai vorbesc de milioanele de animale care mor în cele mai cumplite chinuri. Ce a ajuns omenirea pe Pământ? Ne chinuim să ne petrecem timpul muncind zile întregi ca niște roboți fără scăpare pentru a întreține o familie, ne chinuim să luăm cele mai scumpe haine, telefoane, mașini, case, dar pentru ce? Mă face să mă simt fericit faptul că am mai mult decat alții care nu isi își permit? Așa ne simțim superiori? Pentru ce sunt toate astea, de fapt? Oricât ne-am strădui să avem de câștigat, în final, ce se va alege de noi? Vom fi uitați fie că am avut avere sau nu. Am ajuns sclavii banilor, oricât am zice ca nu este adevărat, nu ne mai bucurăm de familie, avem așteptări atât de la părinți cât și de la copii, nu vom fi niciodată mulțumiți, cu toate că trăim de 100 de ori mai bine decât generațiile anterioare. Am dat greș în a fi oameni, asta dorim și pentru viitor? Chiar nu avem puterea de a schimba ceva? Sfârșitul este mai aproape decât am putea crede iar începutul nu a existat niciodată cu adevărat. Falsitatea și gelozia sunt pretutindeni, femei abuzate de bărbați, bătute sau chiar omorâte doar pentru că nu au puterea să riposteze, am ajuns mai rău decât in cele mai urâte coșmaruri, conducătorii noștri care ar trebui să ne îndrume, dar ne arată doar cearta și lupte între partide zilnic, fără sfârșit, deși nici o tabara nu își merită puterea de a conduce, suntem niște roboți, instruiți de mici, mereu cu frica de a face greșeli, mereu contând părerile celorlalți, nu am știut niciodată să prețuim viața. Oare asta vrem să le oferim și urmașilor noștri?

2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Noa, nu-i mare bai - a dat și Leo DiCaprio niște milioane pentru padurea in cauza

| Dismally a răspuns:

Daca astepti sa vina cineva sa te indrume vei avea mult si bine de asteptat... Gandeste-te la ce poti face tu pentru tine: vrei sa petreci mai mult timp cu familia? Nu mai munci atat de mult. Nu ai nevoie de cele mai scumpe haine/telefoane/masini? Nu le mai cumpara. E foarte simplu.