Pentru mine prietenia este un lucru minunat.Nu cred ca as mai putea traii daca nu as avea prietenii pe care ii am acm.Prietenia inseamna in primul rand incredere.Prin prietenie invat sa am incredere intr-o anumita persoana, sa ne ajutam reciproc si sa impartasim idei.Cam ai dreptate, unii oameni spun ca prietenia nu cont atat de mult dar am si auzit oameni spunand"Oare as mai fi putut continua fara tine" Eu cred ca prietenia se naste din legaturiile dintre persoane.Sa fiu sincer nu as fii putut sa imi traiesc linistit viata daca nu i-as avea pe prietenii mei.Acum nu situ daca m-am exprimat corect dar asta e ceea ce cred eu.
Relatie sociala pe-un tipar de intrajutorare si procesul de a o arde impreuna,ce nu aduce avantaje concludente,daca acele persoane nu prezinta o anume capacitate de a-ti insufla/arata idei,lucruri si atitudini inteligente,care sa capteze atentia,intemeiata in general, pe naivitate, dorinta de apartenenta la un grup, interese/bagari pe sub piele, sau aliniere la tendinta sociala generala.
Suficient de deontologic pentru tine?
Pentru mine una prietenia conteaza foarte mult. Am pierdut foarte multi prieteni, dar am si castigat foarte multi. Am ajuns la ideea ca nu conteaza daca ai 100 de prieteni ci conteaza daca ai vreo 3-4 dar sa fie adevarati. Eu inainte am si plans din cauza prietenilor, pentru simplu fapt ca tineam foarte mult la ei si ei nu prea, adica se manifestau de parca doar ma foloseau, doar imi cereau bani, le dadeam temele la scoala etc.