Jocurile de noroc NU aduc niciodata nimic bun in viata, dimpotriva, iti distrug viata, familia, situatia, ajungi pe drumrui, plin de datorii, ajungi in depresie si ocioliti d etoata lumea.
cand ai doatorii nu fugi niicodata sa joci la pacanele sau la jocuirl de norc, fiindca sansa este de 99.99% sa NU castigi nimic si sa pierzi si acei bani.
Aceste este un viciu de care poti scapa numai daca ai vointa si creier.
Un om inteligent nu va juca la pacanele niciodata, nici macar de curiozitate, fiindca cunoaste sansele majore de a pierde totul.
M-a distanțat de neam și mi-a irosit 3 ani degeaba din viața și mulți nervi, frustrari, m-am făcut de râs și între vecini și am stat și nemâncat, odată am stat 2 săptămâni nemâncat din cauza jocurilor. Nu poți să ieși în câștig cu ele,e imposibil,ei au mereu de câștigat iar noi de pierdut. Tu când îți pierzi toți banii acolo ei patronii,managerii se duc in vacanțe din banii tai,ai mei,a tuturor! Și mai rad și de noi! Ajungi sa fi și văzut prost în societate,sa fii marginalizat,fiindcă numai vagabonzii merg acolo și tot felul de oameni dubioși. Daca vrei sa îți păstrezi sănătatea mentală sănătoasă renunța definitiv la ele, nu mai calca cazinourile și agențiile, evita-le complet. O sa ajungi sa îți pierzi familia, prietenii totul din cauza lor.
Jocurile de noroc nu aduc nimic bun, nimănui, niciodată. A ba da, aduc patronilor.
Jocurile de noroc sunt taxă pe sărăcie și ignoranță. Asta ca să nu zic prostie și naivitate.
Am un var care a pierdut din cauza jocurilor si familie si loc de munca, o nevasta de nota 20 cum rar gasesti si o fetita frumoasa si cuminte, merita?
Daca pe tine nu te doare cand vezi ca ramai pe 0 iar si iar noi nu avem cu ce sa te ajutam.
GNY întreabă:
anonim_4396 întreabă: