| DrAgOs1655 a întrebat:

Aseara am avut un vis destul de ciudat.Eram intr-un oras cam al secolului 30.Stateam cu un telefon in mana pana a venit cineva si ne-a chemat pe toti intr-o incapere mare.Ne-a spus sa asteptam si dupa aceea a venit cineva care vroia sa implementeze cipuri ale retelei mobile Vodafone(?).A inceput sa ne ia la rand dar eu am reusit sa scap pana am ajuns intr-o padure intunecata unde am gasit un caine. Dupa cateva ore de mers m-a gasit doctorul acela si m-a atacat dar cainele m-a salvat si am reusit sa scap. Dupa multe lupte, doctorul a inteles ca nu vreau cipul si m-am intors in oras unde am gasit cateva persoane(printre care si prietenii mei foarte buni) asteptand.Asteptau ca sa ne imbarcam intr-o racheta si sa plecam pe Luna(ciudat x2.).Pe cand eram in naveta, ceva nu a mers bine si ne-am prabusit intr-o pestera.Tot eram in viata dar au venit din nou cei care vroiau, de data asta, sa ne omoare...---Atunci a aparut Fecioara Maria cu Pruncul in brate, invaluiti intr-o lumina foarte stralucitoare si mi-a zis sa iau ceva de jos si sa-l sparg.Fix atunci cand l-am spart m-am trezit.Ce poate sa insemne tot acest vis?

2 răspunsuri:
| RespiraSiInspira a răspuns:

Spune-mi ce ai fumat inainte de culcare, ca vreau si eu laughing

| danut a răspuns:

Pai daca erai in secolul 30 chestia cu telefonul e cam demodata si chestia cu racheta e iarasi demodata dar daca ti-a aparut Fecioara cu pruncul de unde sti ca era Maria si nu Isis (Isiris) ca si aia era tot cu pruncul dar in Babilon?