Am fost la sală, am făcut şi vreo 7 ture de stadioane şi n-am nici pe dracu'. Ar trebui să am?
Nu stiu daca se poate vorbi de nu stiu ce oboseala sau lipsa de energie in masa din cauza unor anumiti factori, insa eu unul am fost extenuat astazi. Pe langa faptul ca am dormit 4 ore si pe langa drumul de o ora si jumatate pana la facultate, a mai intarziat si profesoara inca o ora. Doua ore a tinut examenul, o ora am avut treaba prin oras, apoi din nou drumul de o ora jumate pana acasa. Sunt terminat la ora asta.
Dorm 3 ore pe noapte, cred ca as putea da vina foarte bine pe asta . Dar adevarul este ca ai dreptate.Astazi incarcatura energetica a fost destul de scazuta, probabil din cauza unor anomalii.
Am fost extenuat de la faptul ca am dormit 4 ore, apoi o venit si scoala, m-o distrus.M-o disperat niste oameni, si astia m-o obosit mintal.
Eu cred ca aceasta oboseala din acest univers transvers intr-un jean calvin se datoreaza timpului pierdut pe calculator, unde anumite globule sunt afectate iar somnul devine din ce in ce mai insignifiant.
Deci, pune-te si dormi. mai putin calculator, mai mult aer liber, minte lipede si s-a rezolvat problema