Nu stiu de ce, dar m-am trezit exact cu 10 minute inainte de el. Nu stiam exact, dar nici nu putem dormeam, asa ca mi am luat telefonul, si am inceput a naviga pe net. Cind deodata, parca am simtit cum vine o furtuna dintr-o directie, si totul a inceput sa vibreze sub mine. Asta a fost prima data cind am simtit un cutremur. Apoi cautam pe Google ce s-a intimplat. Puneam sa imi arate rezultate de ultima ora. Peste 5 minute dupa cutremur, a aparut si primul rezultat de pe unimedia.info
Cutremurul s-a simtit foarte bine si in Chisinau, dar nu s-a oprit aici, a ajuns si pina in Orhei. A fost de 5.5 grade, cu epicentrul la Vrancea. Asa niste emotii de teama am simtit, credeam ca vine sf. lumii
Sunt cam nesimțită de fel, aseară eram și obosită, deci în concluzie, nu am simțit absolut nimic.
Totuși, m-a trezit sora mea care a simțit cutremurul, și mi-a spus că credea că sunt fantome care vor să ne omoare!
Hai bă gata cu întrebările astea. De parcă ar fi fost primul cutremur. Permite-mi te rog frumos să fac puţin mişto de avatarul tău.
Da a fost de 5.3 cutremurul :X in sfarsit actiune ...eu oricum stau la ultimul etaj deci :-))
Eu dormeam bustean, dar mi-a spus mama ca a fost un cutremur. Dimineata era cu toate actele pe jos si bani si telefoanele la indemana )