| anonima01 a întrebat:

Ati vazut Eurovisionul de anul acesta? Vi s-a parut corect? Mie una nu, adica cum castiga unul care avea doar 2000 de voturi si nu castiga unul cu 7000. Daa tot stiau cine va castiga de ce ne-au mai pus sa votam si sa dam bani aiurea? Voiam sa vad si eu cum a votat juriul nu sa spun ala direct cine merge.
Voi ce parere aveti?

16 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
am urmarit aseara si a fost foarte corect, adica sa fim seriosi, nu putea sa castige Vaida cu o piesa plagiata, si clar, juriul a votat pe cine trebuia, asa ca, ne va reprezenta exact cine trebuie, sincer, alta piesa nici nu mi-a placut, este adevarat ca Vaida a cantat bine, piesa este frumoasa, dar plagiata.
O zi frumoasa sa aihappy

| anonima01 explică (pentru caramela):

Parerea ta, poate nu merita nici Vaida sa castige, dar la ei chiar nu a fost corect, mai ales ca se stia de o saptamana cine va lua, mai bine nu mai punea lumea sa voteze, si-au dat banii aiurea. Si in plus astia au mai fost odata, si ok au luat un loc bun dar care sunt sansele sa mai ia un loc bun. Unde nu mai pun faptul ca au facut o fata cand au auzit ca au luat doar 10 puncte de la public. A fost manareala pe fata. Stii cand mi se va parea corect? Cand voi vedea cum a punctat juriul.

| caramela a răspuns (pentru anonima01):

Si din punctul tau de vedere, cine crezi ca merita? sincer..ai avut de unde alege? sincer ca indoiesc.dar fiecare are dreptul la opinia sa
O zi bunahappy

Nu, nu ai avut de unde alege. Multe melodii au lasat de dorit si nu mai spun cati au falsat. Mie una mi-a placut mai mult Vaida, cu toate ca multi ziceti ca a plagiat.

Iti dau link sa te convingi.
http://www.libertatea.ro/......83622.html

Ok, sa zicem ca tine, dar torusi juriul la care a ales din 100 si de piese nu si-a dat seama ca pesa e plagiata?

Pana la urma, nu este vina ei, e vina compozitorului dl Trasca alias dl Problema. voi urmari diseara la 18 dopo eurovision sa vad ce se discuta

Da stiu, insa si ea daca stia ca tipului i se spune dl Problema putea sa caute alt compozitor. In fine, de acum s-a terminat, vedem ce va iesi la Copenhaga.

| Lynna a răspuns:

Buna. Poate ca nu a fost corect, insa Paula si Ovi sunt singurii care ar putea face ceva la Copenhaga. Ovi este foarte promovat in tarile nordice, are in spate o echipa formata din danezi si norvegieni, are cetatenie norvegiana, ca sa nu mai mentionam ca cei doi au deja experienta. Chiar nu cred ca Vaida ar obtine un loc mai bun decat ei la Copenhaga. Sa ne amintim ca anul trecut, in urma voturilor publicului a plecat Cezar la Malmo, si a obtinut abia locul 13 daca imi aduc bine aminte. nu stiu daca Paula si Ovi vor aduce Eurovisionul in Romania, insa in mod sigur nu ne vor face de ras.

| sublime89 a răspuns:

Da, nici mie nu mi s-a parut deloc normal sa nu arate voturile juriului. Pana acum asa faceau. A fost cam dubios.

| PedoBarbie a răspuns:

Într-un fel ai dreptate, dar a câştigat cine are mai multă popularitate şi talent.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mă doare-n cot cine a avut mai multe voturi, important e că s-a calificat cine trebuia.

| anonima01 explică:

Ok si sa inteleg ca tu ai habar ce inseamna muzica? I-ai vazut pe aia de la Eurovision? Vreo jumatate au falsat si unde nu mai pun ca alea nu erau melodii de Eurovision. Si daca tot a fost asa profesionist juriul de ce nu ne-au aratat si noua cum au votat? De ce au zis direct castigatorul ca apropo se stia de o saptamana. Masluite au fost voturile juriului.

| anonima01 explică:

Mda, nu sunt prea sigura de asta. Nu prea ai tu de unde sa stii cat de mult ascult eu muzica.

| EvelynAlexandra98 a răspuns:

Asa e in viata.