Si eu ma intreb asta de multe ori. Stiu fete care vor relatii serioase, iubire bla bla se plang ca barbatii vor numai sex, dar se imbraca ca fetele de pe soseaua de centura si isi fac poze cu fundul si chestii de genul. Habar nu am de ce.
Alea sunt curve cu 2 fete. vor si ele sex ( ca orice om normal trecut de o varsta, nu ma refer la 14 ani ca toate desteptele ) dar prefera fata de "sfinte" dar se comporta cum se comporta. cred ca de ara prefer cateodata sinceritatea panaramelor, macar alea nu se prefac.
Postează doar pentru atenţie, vor să fie cucerite de cel mai buni băieţi şi aşa mai departe.
Doar că atunci când pui o poză indecentă aproape goală e clar că numai bărbaţi dornici de aventuri vor atrage.Un băiat inteligent va ştii că acele chiar dacă îşi doresc o relaţie nu o să aibă niciodată asta pentru că îşi arată mereu formele şi nu creierul.
Salut.
Pentru atentie, e una la mine in scoala care are 13 ani si isi tot face poze cu buricul gol si ii se vad suncile ) sau alta tot de 13 ani care isi face poze cu privire provocatoare si ea e urata ca naiba. Panarame in general sau copii fara viitor.
DeeaCarmen întreabă: