E oribil ce a făcut el? Dar ce au făcut jegoşii ăia cu familia lui este corect? Omul ăsta merită tot respectul nostru pentru ceea ce a făcut. Nu a stat la mila " autorităţilor " şi nu a aşteptat să-i facă alţii dreptate.
Tu te vezi ce scrii? Daca ar veni maine cineva si ar incepe sa omoare la intamplare pe cine prinde in bloc la tine, chiar si familia ta, din cauza ca niste vecini ai tai i-au omorat familia lui, tu o sa te duci sa ii zici cat de mult il respecti pentru ce a facut?
Cu câtă minuţiozitate citesc unii articolele de pe site-urile sportive româneşti. Scuzat să fiu că n-am citit cu mai multă atenţie, dar nu ştiam că el a omorât la întâmplare 24 de oameni. Credeam că acei 24 de ţigani făceau parte din familia celor ce i-au omorât lui familia. Şi da, văd ce scriu. Am zis-o şi o s-o mai zic: decât să aştepţi să rezolvi totul prin instanţă şi acolo să fii secat de energie, putere şi bani pentru a-ţi face dreptate, mai bine rezolvi totul de unul singur, indiferent de consecinţe.
Spre deosebire de altii, nu ma apuc sa comentez despre ceva, daca nu citesc intai sa vad despre ce e vorba. Bine, modific intrebarea, asa cum credeai tu ca s-au intamplat lucrurile de fapt.
Daca maine ar veni cineva in casa ta si i-ar omora pe toti din familia ta pe care i-ar gasi acolo, din cauza ca unul sau mai multi din familia ta i-au omorat familia lui, tu te-ai duce la el sa ii zici ca merita tot respectul tau?
Sincer nu mi se pare deloc oribil, ulterior am aflat de la bunicul meu ca pe cei "nemorti" i-a lovit in cap cu chestia aia pentru scos suruburile de la roti. Si-au meritat-o acei nenorociti, in ce chinuri a murit familia lui, in aceleasi sa moara si ei.
Nu. M-aş duce la el şi l-aş chinui după care l-aş omorî, că tot o dăm aici pe ţigănisme.
Era mai bine sa nu-mi raspunzi deloc decat sa-mi dai raspunsul asta.
Era mai bine să nu-mi dai reply de la început, fiindcă puteai deduce din primul meu răspuns de la această întrebare cam ce fel de mentalitate am eu şi ce părere am despre ţigani. Dacă ăia 24 ar fi fost tot români, probabil aş fi " aprofundat " mai mult subiectul ăsta, dar fiind ţigani, moartea lor, circumstanţele care au dus la moartea lor, chiar nu reprezintă un interes major pentru mine.
Gresit. Tocmai de aia ti-am dat reply, pentru ca am inteles din prima de ce ai comentat cum ai comentat.
Am o singura intrebare, tu ai citit stirea completa? Sincer termina cu copiatul si cu raspunsurile date aiurea, nu meriti sa fi campionul zilei prin ce raspunsuri dai.