Tu iei 100 de euro, dar eu ce primesc dacă îți spun?
Nu sînt convins că textul pe care ni l-ai scris tu e corect și complet.
Dar să ăncerc.
Chestiile cu 3 martie și Elveția par a fi pista falsă dar nu sînt.
Cînd el a intrat în casă a adus de afară( prin rostogolire) un bloc mare de gheață de aproape doi metri înălțime.
În rest totul se reduce la niște expresii, pur românești, care converg către rezolvarea problemei.
Individul era un tip"încuiat". Pentru că „acum era într-o situație fără scăpare" a simțit că „avea un cui în inimă" și de groază „i s-a făcut părul măciucă".
A scos cuiul din inimă. S-a ridicat pe blocul de gheață cu sfoara și cu măciuca în mînă.A bătut cuiul în tavan, a legat sfoara de cui, a făcut un laț, a băgat capul în laț.
Acum că era cu adevărat "legat de mîini și de picioare" nu-i mai rămînea decît să aștepte.
A așteptat pînă s-a topit gheața de sub picioare, așa s-a spînzurat și a fost găsit așa cum ai spus.
Cred că așa a fost.
Nu nu am aflat. maine trebuie sa vina unchiul meu la mine sa vad care era raspunsul
N-ai sa vezi acei bani... )) Daca afli raspunsul da-mi un reply, sunt si eu foarte curios pentru ca mi se pare ceva imposibil!
Intrebarea este cum a reusil asta? De clanta usii? Manerul ferestrei! Unchiul tau este in Elvetia?
Scuze. am uitat sa specific. itrebarea era cum s-a spanzurat
L-a spanzurat nevasta-sa ca nu i-a luat cadou de 1 martie, pun pariu ca ata cu care ii erau legate mainile era ros-alba.
Bot întreabă: