Genul de om nesigur pe propria barbatie si propria persoana care incearca sa minimalizeze pe altii pentru a-si masca propriile defecte, dar astia sunt genul care isi taie singuri craca de la picioare. Ce te opreste in a da cu el de pamant la figurat, de ce nu, si la propriu? Exista pentru ca asta le este caracterul si mai mult decat atat ca li se permite, daca ar fi pusi la respect nu ar mai face-o.
Au probleme psihice, își varsă frustrările pe cel vulnerabil care de fapt îl oglindește pe el perfect.
O fost și el probabil luat la mișto, a făcut și de el cineva, cândva bully, e un mecanism complex de apărare sa își depășească frustrările, insecuritatile și Traumele sa para superior și sa fie în centrul atentiei.
Apucate man de Taekwondo și o sa fii alt om, garantez acest lucru pentru tine, măcar 6 luni.
O sa prinzi atitudine, și nu o sa te mai lași călcat în picioare de toți nebunii, și Who know? Poate te împrietenești cu o fata acolo, ca și fetele fac Taekwondo, îți faci acolo poate și amici, umbli cu ei și o sa vezi ca o sa fi văzut în societate cu alți ochi.
Dacă după 6 luni nu o sa te schimbi eu îmi șterg contul, promit.
Apucă-te de acest sport, nu de box sau kickbox ca nu ești făcut pentru asa ceva, știu cine ești de când aveai primul cont.
Tine cont de sfaturile mele și nu o sa mai primești bully.