Dacă este vorba de dependentă de jocuri de noroc nu mai contează in ce vor fi investiți banii, pana la urma vor fi vândute și astea și tot acolo ajung. Suport psihologic, acolo ar trebuie investiți îndată ce sunt.
Bună,Daria, mulțumesc pentru răspuns, nu sunt depedent, mie îmi place foarte mult fotbalul, mă uit în fiecare zi la fotbal, e o pasiune pentru fotbal de când eram mic și joc și de plăcere pentru că îmi place și bag să scot și profit. Pentru mine este un hobby.Dar am observat pe google că unii care au câștigat la 6/49 au murit,au avut necazuri, supărări, etc și mă gândesc că dacă cumpăr sau învestesc să nu afecteze mașină, apartament, etc ceea nu aș crede, tu ce părere ai?
Poți face donatii, atunci la sigur vei putea menține un echilibru cu conștiința ta.
Deci e pe fond de stres și nu e rău să investești în imobiliare sau vânzări?
Rsp nu ți poate oferi nimeni Daca într-adevăr este doar o statistica sau ceva real, vei afla singur. Însă evoluția poate și alta in cazul tău, luând in calcul, aparent ești o persoana care poate fi afectată psihic de aceste chestii, iar creierul nostru este fantastic ca mecanism, mereu vei asocia orice eșec cu faptul ca sunt bani câștigați din pariuri.
Concluzia, totul depinde de marja aia de eroare care o are creierul tău. Dacă ți-o Cunoști in proporție de 10% atunci ai și raspuns la aceasta întrebare.
Concluzia pana la urma care este? E una pozitiva sau negativa?
Eu stiam ca nu trebuie sa te iei după erori...
Ideea era alta, dacă iți Cunoști creierul și știi ca nu vei fi influențat subconștient ca totul are legătura cu proveniența banilor, atunci investești banii in ceea ce-ți dorește mintea ta simplu