Înainte de toate gandeste-te dacă nu cuva putea sa fie o pata de altceva.Cum e gem, bulion etc pe care sa îl fi scapat tu din neatenție.
Pete de sânge nu răsar în casa din senin.
Pai ma de ce ar minți asta? Serios acum de ce sa mintă? Dece sa facă? Asta ce motiv ma sa aiba omul ăsta sa mintă? Serios îți spun sincer din toată inima asta cat a mai rămas din ia de ce sa mintă omul asta? Eu il cred si il cred cu Adevărat da cu Adevărat nu cred ca ma minte nu ar avea de ce sa faca asta
Si dacă ma minte el pierde ca el ca eu chiar il cred cu Adevărat da cu Adevărat il cred cine ma minte ma vinde ma trădeză ma înlocuiește se vinde pe el se minte pe el se înlocuiește pe sine se trădează singuri căci eu mi-am deschis inima oamenilor cu Adevărat si mâinile nu-i privesc cu răutate cu ura cu invidie cu lacomie nu ma bucur la răutatea altora aleși da și ultimul cent din bunznar numai sa fie bine îi accept pe toți asa cum sunt ei in felul lor cu Adevărat cum sunt ei nu am nimic cu ei si cu nimeni pe lumea asta sunt un musafir cat ma lasă el sa calc pe pământul asta atata voi sta si eu pe aicia nu am venit pe lume sa fur sa bat sa ma bucur la raul altuia la banul altuia sunt aicia cat mai vrea el si nici nu nu voi mai călca aicia o data ce am plecată si ma loat cu el de m-ar lua o dată nu mai suport sa fiu mințit sa vad oamenii falși eu ma uit la ei la fel cum mam uitată si prima ora si a doua oară si mereu eu nu ma uit la ei cum se uita ei la mine si ma vorbesc pe la spate căci ei se știu pe ei eu le doresc tot bine din lume si toata fericirea din lume sa fie a lor ai toată bogăția din lume sa fie a lor ei sa fie cei mai cei lumea asta sa fie a lor sa rămână lor eu prefer sa rămânea asa cum sunt eu cu defectele mele
Voodoo!
Ți-a făcut cineva farmece.
Ți-a înnodat cununiile cu sânge menstrual.
Fuga la un popă să-ți dea de farmece. Să faci gargară cu aghiazmă.
Și să tămâiezi casa și pe dinauntru și pe dinafară șapte zile la rând. Apoi iei o găină pestriță și îi tai gâtul pe pragul casei.
Dacă găina moare, înseamnă că ți s-au făcut farmece.
Dacă găina supraviețuiește, înseamnă că ai fost dezlegat.
Baftă.
Iar ai scăpat în sticla cu Metaxa?
Cine știe cine mai umbla pe la tine prin casa sa tăiat si a lăsat așa nu a mai sters nimic
Gem de vișine))) cu bulion