Buna
Pai sunt mai multe nazbatii care le faceam cand eram mica, dar cea mai exagerata dupa mine a fost pe la varsta de vreo 5 ani cand mama plecase la cumparaturi si numai ma luase si pe mine.Ma enervasem atat de tare incat am luat o piatra si am dat in geam.Geamul s-a facut praf si partea nasoala era ca era iarna.Nu iti zic ce soc a avut mama cand a venit de la cumparaturi si a gasit geamul cioburi)
Am chemat un baiat acasa sa doarma cu mine la varsta de vreo 10 ani cand erau parintii plecati la nunta si hopa ca s-au intors mai devreme.
Huoo! Piromane! Poti da foc si la biserici da‘ nu la pisici, ma! Ca iubitoare de pisici tin sa te intreb cum naiba s-a intamplat?!
Asa este. Si eu sunt un mare iubitor de animale si nu accept asa ceva, dar macar ii pare rau pentru fapta facuta.
Eram mici si eu si copiii din fata blocului plecam sa exploram prin... gunoi. Ieseam de acolo mai rau ca puii aia de tigani si luam fiecare ce gaseam, ne jucam cu ele, apoi le aruncam iar.
O alta nazbatie a fost cand am colectionat melci. I-am pus intr-un lighean cu apa, apoi ii duceam in vacanta. In vacanta fiind intr-o cutie plina cu iarba si amenajata cu pietre.