De draperii sau jaluzele nu ai auzit?
De ce crezi ca s-au inventat?
ca sa nu se uite nimeni la tine pe fereastra!
Buna
Religia mea nu permite folosirea jaluzelelor sau draperiilor, noi consideram asta o forma de a tine spiritele inchise in casa
Pune un bec in curte si asa ai control noaptea, sa vezi ce se intampla in fata geamului.
In orice caz, vin si te intreb, religia iti permite sa te dezbraci in public, in fata lumii? Fiindca neavand perdele si jaluzele la geam, cand te schimbi, te vede toata strada. Atunci cum faci?
Ma schimb in baie
Adica sare gardul si intra pe proprietatea voastra? Pai este o forma de hartuire.
Cati ani ai?
Salut, am 23 si un pic dar mu am spus nimanui in afara de TPU adica stiu, cam toata tara stie acum. dar ai mei nu vreau sa stie si sa intre la dubii si sa ma trezesc cu politia, nu am timp de asa ceva
Eu cred ca e frica ta. Am o prietena care a pățit la fel la casa socrilor, a sunat si la politie, dar nu era nimeni. La bloc unde locuiește ea nu se întâmpla. Pana la urma și-a dat si ea seama ca de fapt nu e nimeni. Ci doar i se pare.
Mie personal mi s-au mai intamplat aici. intr-o seara am gatit si am lasat lingura cu fata in sus si am plecat 5 minute, cand m-am intors era intoarsa invers.
De unde stii de masina si de Winnie dă pluș al meu? Hm...
Există un Winnie în fiecare dintre noi.