Hei nu stiu de ce nu a apărut tot răspunsul. Continuarea: Acum serios vorbind, cand mă trezesc de cele mai multe ori stau pe telefon si apoi imi fac patul, ma schimb, deschid geamul si apoi merg la masa. In fiecare dimineata citesc din Biblie si ma rog pentru ca stiu ca Dumnezeu are sa îmi spună ceva in fiecare zi si ma simt bine sa îmi încep ziua cu un gând frumos si curat. Si am uitat sa spun ca in fiecare dimineata, indiferent daca sunt in vacanta sau in timpul scolii, parintii îmi aduc un pahar cu limonada făcută cu miere in loc de zahar. Fac asta de când aveam vreo 6-7 ani iar acum am aproape 17 (am auzit ca mierea si lamaia previn si vindeca racelile si chiar ma simt foarte bine )
Pun de cafea, pentru ca bucataria e prima.Merg la baie, apoi programul stabilit!
Salut! Ma duc la baie,ma spal pe dinti, maini si fata; ma dau cu creme de ochi si fata; fac patul; mananc micul dejun; ma schimb de pijamale; ma machiez; imi iau pachetul si plec la serviciu.
Daca sunt acasa, dupa ce ma schimb, deschid telefonul si laptopul si stau pe net si ma joc pana la 1, apoi dejunul.
Ma ridic din pat merg la baie ma spal pe dinti si pe fata apoi ma imbrac fac patul ma fardez imi iau geaca merg la cafea in mall cu colegele apoi fuguta la facultate.
Ma duc sa mă spăl pe dinti si fata.
Ma pun pe pat si stau putin.
Imediat îmi iau telefonul si deschid televizorul.
Caut ceva la televizor. Dupa ce găsesc ceva intru pe Facebook.
Si la sfarsit stau pe Facebook si la televizor vreo ora sau doua
Funda?
Buna,primul lucru pe care il fac cand ma trezesc este sa ma uit pe telefon daca am primit mesaj de la iubitul meu.
Deschid ochii dupa care ii inchid la loc si îmi spun ca nu vreau sa mă mai ridic in viata mea din pat dar pana la urma mă ridic ca trebuie sa merg la scoala
Ma uit la ceas, dupa care mai stau in pat daca e devereme deseori adorm la loc daca sunt mai libera
Marcelino întreabă:
Cruciuliță întreabă:
EstiFericitaSauTrista întreabă:
larisalary12 întreabă: