Îmi place să citesc; imi place sa fac sport; sa desenez; sunt pasionat de fotografie și de editare in Photoshop; Îmi plac drumetiile in natura si calatorille; colecționez brichete Zippo?
Cel mai mult imi plac trenurile din RO si scania https://www.youtube.com/watch?v=Woz2uRf1lwA&t=557s as vrea sa colectionez jucarii mici precum excavatoare, camioane, si masini mici originale
Am in casa de cand ma stiu doua locomotive mici, pe una scrie Thomas si pe cealalta Henry.
Te ajut cu ele, la mine nu stiu cum au aparut.
Sunt pasionat de masini. Nu ma consider colectionar, dar am 4 masini doar ale mele.
Fotbalul care mereu m-a facut sa colectionez diferite obiecte precum bilete de la anumite meciuri, fulare cu diferite echipe, tricouri care mi-au ramas mici fireste, dar le-am donat, albume cu stickere cu fotbalisti,, le am si acum pe alea tinute in coperti si sunt intacte dupa ani de zile,, mai aveam o agenda in care notam meciurile cu adevarat misto de-a lungul timpului si ma mai uitam peste ele, notasem si data meciurilor, scorul dar si marcatorii. Dupa un timp o transformasem in ponturi pentru pariuri, faceam biletele acolo pe hartie, unde castigam biletul bifam, unde pierdeam faceam o stersatura,, asa stiam exact cat castigam si cat pierdeam, dar nu m-a tinut mult asta ca ma plictiseam ca trebuia sa scriu cam mult ))
Muzica, desenul
Hmmm îmi place și parkour, baschet dar nu sunt chiar pasiunii
Colectionez foarte multe lucruri: bancnote, monede, carti postale, medalii, carti, jocuri vechi etc. etc.
Pasiunea florile, cartile, muzica, sa privesc un apus de soare.De mica am colectionat servetele si carti postale, mai am si o colectie frumoase de carti si albume.