Cei mai frumosi tenisi de purtat vara sunt sandalele. In rest, daca vrei sa te imputi/faci ciuperci/mori de cald, nu ai decat sa porti rahaturi de-astea de doi lei.
Interior textil, din guma, si scorul ala? Chiar daca castigi 10000 RON pe luna, tot trebuie' sa fii extrem de bou sa cumperi asa ceva, cand iei de banii astia doua perechi de adidasi/pantofi sport/casual ROMANESTI, DIN PIELE. Serios acuma, cat de bou sa fii sa dai 370 RON pe cacaturile alea din panza?
P.S. Voila - http://marelbo.com/ro/118-pantofi-sport-barbati
sau, mai pentru juniori
http://marelbo.com/ro/131-pantofi-sport-adolescenti
Cred ca nu stii matale ce inseamna Conversi originali.
Nu mi-a transpirat piciorul in ei nici dupa 48 ore in care nu m-am descaltat deloc. Mai degraba s-a clocit nitel, dar transpirat...nu. Nu s-a imputit piciorul niciodata in ei. Intr-un an de zile ii spal de 2 ori si n-am probleme.
Wow, incredibil. Acelasi lucru e valabil la niste incaltari de piele facute la noi. Doar ca is de 2-3 ori mai ieftine si sustii niste locuri de munca locale, nu de chinezi platiti cu 100 de dolari pe luna.
Hai ca m-ai spart cu marelbo
P:S : Fara suparare, dar incaltarile de mi le-ai trimis tu mi s-au parut intotdeauna de oameni mocofani, uneori de oameni in varsta si nu prea mi se pare normal sa port asa ceva la varsta mea. Si iti zic eu ca astea nu se compara cu conversele niciodata.
Sunt destui producatori autohtoni de chestii sport, nu neaparat Marelbo. Si majoritatea exporta si sunt cotati foarte bine in afara. Grisport, de exemplu. Baga bani in buzunarul altora, si dupa aia cand termini liceu/facultate o sa te miri de ce nu ai de lucru.
P.S. Nici o suparare, stiu cat de puternica e tampeala indusa de tv/media si asa-zisele "tendinte" in moda. Tampenia cu pantalonii aia cu curul la genunchi si, mai recent, revenirea in forta a blugilor taiati. De astea ce parere ai? E anormal pentru un adolescent sa poarte pantaloni intregi, care sa stea cu turul pe buci si nu la genunchi?
Ti se pare normal ca un adolscent sa se imbrace ca bunicul sau? Sa fim sinceri, lumea evolueaza, nu traim in pesteri, suntem liberi sa alegem ce vrem. Iar eu cred ca unii oameni nu vor sa se impace cu ideea ca nu mai traim pe timpul lui Ceausescu.
Nu prea vad bunici incaltati cu Grisport. Faptul ca lumea evolueaza nu implica si tampirea, dar cam asa e in multe zone de pe glob. Mi se pare normal ca un adolescent sa se imbrace ingrijit si preferabil sa nu iasa in evidenta ca un elefant verde intr-un lan de floarea soarelui. Tie ti se pare normal sa cumperi rahaturi la suprapret doar fiindca asa poarta si altii? La fel ca la mizeriile alea de casti beats by dr. breh... arunci cu banii fix in marketing in loc sa arunci cu bani in produs, materiale, forta de munca.
P.S. Pe timpul lu' Ceasca, in caz ca nu stiai, Reebok si Adidas au produs in Romania intr-o perioada. Si erau a draq de buni.
Nu inteleg de ce iti bati capul. Nu o sa vezi barbat imbracat cu blugi rupti in fund ca multi adolescenti din ziua de azi. Cum nu prea vezi baieti imbracati elegant in ziua de azi. El e doar o oaie din restul turmei care aleg ei pentru el ce sa imbrace si ce nu. Desigur, de ce sa fie el diferit si sa gandeasca pentru el.
Daca la 1 din 100 cu care imi bat capul asa prinde ceva, nu e totul pierdut. Desi daca stau sa ma gandesc bine, in timpul ala mai bine mai produc niste bani si imi fac un ong care sa promoveze bunul simt. Da' stii ce e faza amuzanta? Ca vad femei cu copchii, tipe trecute binisor de 30 de ani de multe ori, care poarta blugi de-aia taiati sau facuti praf de-a binelea.
Alea dau in mintea fetelor mai mici din ziua de azi. Daca nu m-am saturat de rahaturi de blugi cu fundul la genunchi sau 3 sferturi taiati. Nu stiu la ce naiba mai poarta haine. Dar stai sa vezi fete trecute de 25 de ani imbracate tot in roz, chiar si culoarea parului si a unghiilor care inca se cred printesa lu° tati. Si cand crezi ca le-ai vazut pe toate --.
Nu stiu unde am mentionat ca m-am luat dupa cineva sau ca-mi plac blugii taiati si cu turul lasat, iar eu cred ca gandesc pentru mine si sunt constient de asa zisa generatia noastra ( manelisti, cocalari, inculti, șarlatani ). Dar nu cred ca pot schimba prea multe de unul singur. Pana la urma, opinia mea este de ce sa nu profit de viata pe care o am, sa fiu fericit, sa fac ce-mi propun si de ce sa fiu afectat de unii oameni din jurul meu pe care nu as da nici doi bani.
P.S: Eu am intrebat doar care pereche de tenisi sunt mai frumosi, atata tot. O simpla intrebare.
Am dat de curiozitate un google sa vad cum arata ce ai zis tu, si arata oribil.
conversii sunt unici, sunt de calitate, si merg cu orice tinuta eleganta, de exemplu chiar si cu un costum, care e apogeul unei vestimentatii de ocazie.
deci daca cu un costum merg de minune, inseamna ca se potrivesc cu absolut orice stil.
si in plus, nu sunt rahaturi din panza cum ai zis tu, pentru ca aia nu e orice panza. sunt foarte rezistenti si nici nu prinde piciorul miros.
talpa lor zici ca e prevazuta pe interior cu menta, simti ca piciorul sta proaspat in ei non stop.
deci, nimic nu bate conversii si isi merita pretul pe deplin.
Ca tot vorbesti de blugi taiati.
http://imgur.com/ZfiLVvN
daca asa ceva nu ti se pare sexy, ai probleme grave la mansarda.
Ce Google? Te referi la Grisport, Reebok si Adidas? Oribili, desigur. Iar conversii sunt unici, tenisi chinezesti ordinari cu o eticheta de brand pe ei. Magic! Corect, sunt rahaturi din panza deosebita, nu orice panza!
P.S. Poarta niste incaltaminte din piele ca lumea si mai discutam dupa aia cu nimic nu bate conversii. 1/3 din salariul minim niste cacaturi de doi lei, ihi, sounds legit.
Blugi taiati sexy sunt astia - http://g01.a.alicdn.com/......orts-b.jpg Asa ceva-ul tau e cel putin jalnic. Dar nah, si Daniela Crudu si cu ailalte de teapa ei sunt gagici sexy, educate, stilate, care se imbraca rafinat.
Am cautat de grisport, ca de ei ai zis initial si i-ai lasat linkuri.
e clar ca nu ai purtat niciodata conversi de zici de ei ca sunt tenisi chinezesti.
aia chinezesti au un miros specific, si costa cateva zeci de lei.
si sunt si din piele conversii, nu sunt doar din panza, vorbeam de panza, pentru ca OP a lasat linkuri cu d-aia din panza.
dar repet, atata timp cat nu ai avut, nu are rost sa ti spun cat sunt de calitate, trebuie sa ii porti cativa ani si sa te convingi cat sunt de rezistenti.
Da, sunt sexy ce ai lasat tu, dar Broken vorbea de blugi, nu de pantaloni scurti.
si ce legatura are discutia cu Daniela Crudu si alte pitipoance?
faptul ca esti putin excentrica in ale modei nu te face pitipoanca, in cazul de fata, te face mai mult piti sa porti ce ai postat tu, pantalonii aia scurti.
desi eu am corp de pantalonii aia scurti, nu as purta pe strada asa ceva, adica atat de scurti, pentru ca nu-mi place sa ma fluiere lumea pe strada, prefer blugii lungi si taiati.
deci again, ce zic eu si ce zici tu.
Aia sint blugi taiati. Ce ai dat tu arata la fel de penibil ca aia cu turul la genunchi. Sint chestii taiate misto, dar sub nici o forma mizeriile alea. Uite aici niste taieturi facute cu cap - https://www.youtube.com/watch?v=XM4aASMTt8M
P.S. Daca la aia scurti te fluiera lumea, la aia taiati in halul ala o sa iti dea un ban sa iti cumperi ceva de imbracat.
Eu port incaltaminte ROMANEASCA, din piele, care ma tine citiva ani si e foarte ok. E o mica-mare chestie aici pe care nici draq nu o face in scoala, sa va bage in cap ca viitorul tarii asteia si implicit al vostru depinde in mare parte si de obiceiurile de consum ale fiecaruia dintre noi. Cind tu folosesti produse cosmetice de import 100%, te incalti cu cacaturi de import, maninci rahaturi de la KFC, dar dupa aia te plingi ca nu sint locuri de munca... oare (si) a cui e vina? Nu zic sa iei rahaturi romanesti doar ca sint facute aici, zic ca in majoritatea domeniilor exista produse romanesti extraordinare dar foarte putin promovate.
P.S. Am un prieten mare fan Converse. Si el ii lauda ca sint durabili. Oricum, tot a tenisi chinezesti cu un brand lipit pe ei arata. De ~450 RON mi-am luat pantofi de piele a-ntiia si o perche de bocanci izolati, cu talpa turnata, de cursa lunga.
"Cind tu folosesti produse cosmetice de import 100%, te incalti cu cacaturi de import, maninci rahaturi de la KFC, dar dupa aia te plingi ca nu sint locuri de munca... oare (si) a cui e vina?"
a mea e vina, m-ai prins.
hai ca nu mai pot sa vorbesc ca m-au prins mascatii, papapapapaa.
Discutia a degenerat prea mult. Conversii sunt chiar eleganti. Am vazut si adulti peste 30-40 de ani purtandu-i.
Ei par mai tineresti, dar sunt un lucru chiar frumos, nu extravagant.
Pai daca vrei sa mergi in parc, pe afara eu as alege a doua pereche.