Cum ai vrea să nu te mai simţi singur dacă tu stai toată ziua în casă?
Ieşi şi tu pe afară cu pritenii, colegii. Ascultând muzică tristă în timp ce te gândeşti la toate problemele pe care le ai nu faci decât să-ţi agravezi situaţia.
Iesi la un suc, calatoreste, du-te la mall, la un club, la un parc de distractii sau film, vorbeste cu lume pe messenger/facebook.
Dumnezeu ti-a dat o viata, nu este intamplator ca tu te-ai nascut, El ti-a dat-o pentru ca te iubeste, chiar daca tu il urasti, tu pentru dumnezeu insemni totul, iisus a venit pentru tine pe pamant, crede in iisus hristos, el te iubeste si este domnul tau, spune-i si lui iisus ce se intampla, el va avea grija de problemele tale, garantez
Asculta melodii vesele! Si nu mai fii deprimat. Incearca sa nu mai stai singur in casa, iesi pe-afara, gaseste-ti un hobby.
Scuză-mă că-ţi zic, dar ''încep să-l urăsc pe Dumnezeu pentru că mi-a dat viaţă, plină de atâta suferinţă'' sună puţin cam, mmm, penibil.
Nu prea am cum să te ajut, nici măcar nu ştiu de ce ''suferi'' în halul ăsta, dar sunt dispusă să o fac.
Am şi eu momente când sunt tristă, dar asta este urmarea unei pierderi, la tine nu ştiu ce-i.
Ai prieteni, nu? E imposibil să nu ai. Vorbeşte cu ei, ieşi afară cu ei, plimbaţi-vă, timpul trece mult mai repede(dacă nu puteţi ieşi afară, măcar vorbiţi pe facebook ).
Încearcă să-ţi umpli timpul cu ceva, cânt, dansează, citeşte, scrie, orice.
Ascultă melodii vesele, chiar penibile, o să-ţi dea o stare de bine.
Dă-mi mesaj pe privat sau pe facebook(mă găseşti uşor după nume ), te pot ajuta mai mult dacă ştiu despre ce e vorba.
gabyxgdbgz întreabă: