| GabrielGL a întrebat:

ce ati pierdut cel mai important in viata?

Răspuns Câştigător
| Dante30 a răspuns:

Mama la 14 ani, tata nu l-am avut niciodata deci nu i-am simtit lipsa.
Prima mea femeie aka persoana careia i-am dat in scris o declaratie ca indiferent unde vom fi pe lumea asta si cum ar fi situatia, ii voi sta la dispozitie din respectul si aprecierea ce mi le-a castigat.
Sentimentele... sufar de detasament emotional, sunt indiferent sau ma lasa rece, cred 99 % din diversele intamplari de zi cu zi.

22 răspunsuri:
| xByte a răspuns:

Pe mine insumi

| whatevernvm a răspuns:

Mama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Increderea.

| Bacemi a răspuns:

Copilăria și adolescența. Au trecut pe lângă mine.

| GabrielGL explică (pentru Bacemi):

De ce ce ai facut in timpul ala, si la mine la fel dar a fost un motiv pe care nu-l puteam evita cine greseste plateste.

| Bacemi a răspuns (pentru GabrielGL):

Pur și simplu nu am avut copilăria aia lipsită de griji. În care să hoinăresc aiurea, să fac tot felul de năzdrăvănii, să simt că sunt fericit. Dimpotrivă. M-am simțit al nimănui și am fost bântuit zilnic de o mulțime de gânduri sumbre.

Ce ganduri sumbre

| Bacemi a răspuns (pentru GabrielGL):

Cele pe care nu ți le voi spune ție acum.

PEACE ok

| GoldenZenith a răspuns:

O parte din sentimente și sensibilitate.

Răspuns utilizator avertizat
| Freya1 a răspuns:

Copilaria si sanatatea

| mgtow a răspuns:

Increderea in femei (pe plan sentimental) am incredere pe plan profesional

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Părinții... sad

| Supicadepui a răspuns (pentru Bacemi):

Poate altadata laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Idem al 2 raspuns. Sunt mai multe care le/am pierdut, dar asta mi se pare cel mai important "lucru" care am pierdut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru GoldenZenith):

Nu e nimic rau in asta

| GoldenZenith a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu trebuie sa fie rău. Trebuie să fie important.

| RAY a răspuns:

Increderea in iubire,in oamenii,in ceea ce imi imaginam ca exista dar s-a destramat totul, urmeaza sa imi pierd parintii, sanatatea, viata, asta e viata, un test al suferinteti continue

| GabrielGL explică (pentru RAY):

Waw de ce te duci asa departe chiar asa de mare deprimare...

| RAY a răspuns (pentru GabrielGL):

Gabriel ce e viata? ieri 8 persoane au murit si 60 de raniti in Timisoara, o aparut un nor negru pe cer in doar secunde totul a zburat, asa ceva nu am trait in viata mea, ce cod portocaliu, a fost cod rosu de tornada, daca eram in oras nu stiam cum scapam fara sa fiu ranit

| GabrielGL explică (pentru RAY):

Stiu imi dau seama si stiu senzatia, la mine mai exact unde stau eu un baiat a murit in spital altul accidend prieteni buni stau si ma gan desc cat ne luptam si maine nu suntem ne zbatem si pentru ce da poate avem familii o casa masa catel purcel, dar vazand cum e viata, acum esti acum nu esti...

Întrebări similare